Történtek veled gyerekkorodban olyan dolgok amit akkor nem értettél de később minden világossá vált?
Figyelt kérdés
nekem van egy ilyen emlékem amikor kb 9 éves voltam és a barátnőméknél aludtam és reggel korán felkeltünk és reggelit csináltunk hogy az anyukája örüljön de mindenből csomót elhasználtunk és az anyukája nem örült mert nagyon szegények voltak és mindig hó elején vásároltak alapvető élelmiszereket és mi ezeket elhasználtuk
később értettem meg
2011. jún. 23. 21:48
21/21 anonim válasza:
Gyermekkoromban azt szerettem, volna, ha nem zöld, hanem inkább lila színű a szemem.Kérdeztem anyutól, megtudná-e oldani a szemorvos bácsi, hogy lila legyen inkább?Anyu állította , hogy olyat nem lehet és én nem hittem el.
Továbbá, sokáig azt hittem az embereknek is világít a szemük a sötétben, mint a macskáknak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!