Anya terhes! Valamiért nem tudok megbékélni a gondolattal. Mit tegyek? (lent) 14/L
Anya 44 éves, és pár napja mondta el, hogy terhes. Úgy éreztem, mintha gyomorszájon vágtak volna. Váratlanul jött, és mivel már kiskorom óta hevesen tiltakoztam, amikor felhozták a kistesó-témát, úgy érzem, hogy nem tudom, vagy nem akarom elfogadni ezt a dolgot. Szerettem egyke lenni. Nem azért, mert mindig velem foglalkozott, mert ez nem igazán volt így.
Az is gond, hogy anya élettársát abszolút nem bírom, sőt, ki nem állhatom.
Mit tegyek?? Hogyan békéljek meg a gondolattal, hogy testvérem lesz, ha soha nem akartam, hogy legyen?
Anyuka gondolom tisztabban van a kockazatokkal :)...
Miert kene ot patyolgatni, foleg a 14 eves lanyanak?
..önző, hogy az egészséggel ne legyen semmi gond, mint azon, hogy lesz egy cuki kis tesója.
Azért ne a nyúl vigye már a vadászpuskát!
"Amúgy kár, hogy csak magad miatt aggódsz a történetben. Jó lett volna olyat is olvasni, hogy "aggódom Anyáért, hogy 44 évesen nem-e lesz baja!"
...
Amugy felfogatnad, hogy nem feltetlenul orul mindenki egy csecsemonek. Nem tudom miert lenne ezert barki is onzo.
Jesszus! 14 éves ergo még gyerek! Ilyenkor még persze hogy önzők. Majd felnő ő is.
Kérdező! Mintha a kishúgomat (és egyben a 12 éves önmagamat) olvasnám a soraidban.
Nálunk is később jött a húgom. Én nagyon szerettem volna kistestvért, de egy időben megbántam ezt a kívánságot. :)
De mikor 16 lettem akaratlanul is ő segített átjutni nem egy családi problémán.
Olyan egy kicsit mintha a lányom lenne.
Minden nap jön hozzánk, szegény nagyon kamaszodik, néha egy hisztis kis.... de imádom. Két lányom van, ő a keresztanyjuk.
Szóval ne ess kétségbe, és ha akarsz, írhatsz privátot.
Mennyi hülye ember van itt.....
1. Semmi közöd hozzá, hogy anyukád gyermeket vállal. Téged se vetetett el, mért tenné a testvéreddel? Mert te úgy akarod?
2. 44 éves! Na és? 40 körül még simán szülnek most is, és szültek a nők 100 évvel ezelőtt is. A nagymamám 40 évesen szülte az 5. gyerekét. Felnevelte....70-80 évig jó eséllyel élünk, ha vigyázunk magunkra.
Szóval foglalkozz a saját jövőddel, és hidd el az a kisbaba aranyos lesz. Ha pedig néha vigyázni kell rá, akkor tedd meg. Azért család, a család, hogy segítsük egymást. Anyukád főz, mos, takarít rád..., ha néha megkér valamire, te is megteheted.
Ha gondolod szívesen teherbe ejtelek :P
legalább az uncsi tesók együtt nőnek fel xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!