Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya terhes! Valamiért nem...

Anya terhes! Valamiért nem tudok megbékélni a gondolattal. Mit tegyek? (lent) 14/L

Figyelt kérdés

Anya 44 éves, és pár napja mondta el, hogy terhes. Úgy éreztem, mintha gyomorszájon vágtak volna. Váratlanul jött, és mivel már kiskorom óta hevesen tiltakoztam, amikor felhozták a kistesó-témát, úgy érzem, hogy nem tudom, vagy nem akarom elfogadni ezt a dolgot. Szerettem egyke lenni. Nem azért, mert mindig velem foglalkozott, mert ez nem igazán volt így.

Az is gond, hogy anya élettársát abszolút nem bírom, sőt, ki nem állhatom.

Mit tegyek?? Hogyan békéljek meg a gondolattal, hogy testvérem lesz, ha soha nem akartam, hogy legyen?

2015. febr. 3. 19:31
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
Elnézést, #16-ot akartam írni.
2015. febr. 3. 20:18
 22/48 anonim ***** válasza:
90%

- ez az ő kettejük döntése - lehet, bsztak védekezni és becsúszott

- te annyit tehetsz, hogy elfogadod

- emellett ne engedd, hogy rád sózzák az Ő gyereküket, bármi kínjuk van, mert az nem tisztességes - jó, néha vigyázni rá, az okés, de egyik barátnőm az öccse születésétől kezdve sehová nem mehetett, mert kvázi ő nevelte a gyereket

- anyád élettársával meg próbálj meg nem foglalkozni, én elkövettem azt a hibát, hogy próbáltam megfelelni az id.óta mostohámnak és kis híján belehaltam

2015. febr. 3. 20:27
 23/48 anonim ***** válasza:
86%
Most komolyan, nem láttatok még olyat, hogy valaki 44 évesen gyereket szült? Miért kell ezen csodálkozni és öregasszonyozni?
2015. febr. 3. 20:31
 24/48 anonim ***** válasza:
83%
Én a helyedben elköltöznék koliba. Ennyi idősen jó buli és akkor az esetleges kistesóval felmerülő problémák se a te nyakadba szakadnak.
2015. febr. 3. 20:32
 25/48 anonim ***** válasza:
76%

Meg kell bekelni a gondolattal.

És nem kell önzőzni. Nekem anyumek akkor vallaltak másik gyereket mikor en 16 éves voltam.

Nem jól éltem meg, mert az volt h mindig nekem kellett vigyáznom rá stb.

Egy kamasznak meg nem ez a legfobb vágya.

Főleg ennyi év egykeseg után. Nekem eléggé meg is romlott a szuleimmel a kapcsolat mert barmi van, volt csak az öcsém a jó.

Mikor beleugrott úgy a hasamba mikor terhes voltam még en voltam a hibás mert elloktem magamtól ő meg elesett

Nem szabadna ilyen nagy kor különbséggel gyermeket vallalni.

Ez az én tapasztalatom, biztos vannak olyanok akik pozitív dolgokent éltek meg. Azokat irigylem.

2015. febr. 3. 20:41
 26/48 anonim ***** válasza:
15%
Öregek ne szüljenek már babát!
2015. febr. 3. 20:44
 27/48 anonim ***** válasza:
19%

Ma a nok 70-80%-a 35 folott szul, szoval lehet oregezni, de minek.. Ha az anyuka vallalta ennyi idosen az o dolga.

Mellekesen megjegyzem en is nehezen hiszem hogy 14 eves vagy... Sok 30 eves nem fogalmaz igy,mint Te!

A teso miatt meg ne aggodj, fogd fel ugy hogy o lesz a legjobb baratod. :)

2015. febr. 3. 20:56
 28/48 A kérdező kommentje:

#27 Komolyan mondom, hogy 14 éves vagyok. Lehet, hogy helyesebben írok, és valamivel jobban fogalmazok, mint a legtöbb korombeli, de rengeteget olvasok, és írok. De mindegy is...

Köszönöm a tanácsot! :)

2015. febr. 3. 21:12
 29/48 anonim ***** válasza:
87%
Az én fiam még nincs 14 éves, de ugyanilyen helyesen ír és pontosan fogalmaz. Nem kell ebből messzemenő következtetéseket levonni az életkort illetően!
2015. febr. 3. 21:14
 30/48 anonim ***** válasza:
19%
27-es szirupos butaságát, ne nyald fel:-)
2015. febr. 3. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!