Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennel ha terhes lennél...

Mit tennel ha terhes lennél de a ferjed nem akarja a gyereket?

Figyelt kérdés
Ha már vannak gyerekek, védekezés mellett történt nem szeretne többet, az anyagiak miatt, meg egyébként sem. A hazassagotok jó szereted a ferjed fontos a véleménye. Mit tennel?
2015. jan. 13. 19:49
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
97%
És én mit akarnék?
2015. jan. 13. 19:52
 2/28 anonim ***** válasza:
42%

én semmit sem tennék.

nem szeretne többet, de mégis lett.

ilyen az élet.

más kedvéért nem vetetnék el egy gyereket... akkor sem, ha az a másvalaki a férjem.

2015. jan. 13. 19:52
 3/28 anonim ***** válasza:
19%
Hát, nem tudom, nehéz kérdés. Elvetetni semmiképp nem akarnám. Azt gondolom, hogy a kisbabának az lenne a legjobb, ha örökbeadnám, de nem biztos, hogy képes lennék elválni tőle.
2015. jan. 13. 19:53
 4/28 anonim ***** válasza:
78%
Ha komoly oka van, anyagi stb. akkor elvetetném. Azért ne szülessen meg egy gyerek, hogy később ne tudjátok tisztességesen felnevelni.
2015. jan. 13. 19:55
 5/28 anonim ***** válasza:
83%
Az, hogy anyagilag nem fér bele, már egyébként is több gyerek van (egykét nem akarnék), a férjem nem akarná (biztos van rá oka, hiszen a többit akarta) és egyébként tiszteletre méltó, jó embernek tartom, elég nyomós érvek amellett, hogy ne tartsam meg. Egyébként ilyen helyzetben nekem sem feltétlen az lenne az első gondolatom, hogy jöjjön, ha már jönni akar, de meggyőzhető lennék, ha ő támogatná azt, hogy megtartsuk. Így viszont felelőtlenségnek tartom a sokadik gyerek vállalását.
2015. jan. 13. 19:57
 6/28 anonim ***** válasza:
86%
Hány gyereketek van? Mert ha már van 3 vagy 4, és csak a férjed a dolgozik, azért az elég necces...
2015. jan. 13. 19:57
 7/28 anonim ***** válasza:
31%
Egy egyenrangú felek közti őszinte és szerető kapcsolatban ilyen kérdés nem merül fel.
2015. jan. 13. 20:03
 8/28 anonim ***** válasza:
48%

Mennyire van gond az anyagiakkal?

Hány gyereketek van már?

2015. jan. 13. 20:07
 9/28 anonim ***** válasza:
82%
Valószínű a férjed felelősen gondolkodik. Van már minimum 2 gyereketek (hiszen többesszámban írtál róluk). Anyagiak döntő érv. A meglévőknek próbálja a lehető legtöbbet megadni. Megértem én nem is gondolkodnék, hogy legyen, vagy ne legyen a mai világban. A te szituációdban elvetetném.
2015. jan. 13. 20:17
 10/28 anonim ***** válasza:
13%
Senkinek a kedvéért nem vetetném el. Bíznék abban, hogy ha megszületik, őt is szeretni fogja, hiszen az ő gyereke.
2015. jan. 13. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!