Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennel ha terhes lennél...

Mit tennel ha terhes lennél de a ferjed nem akarja a gyereket?

Figyelt kérdés
Ha már vannak gyerekek, védekezés mellett történt nem szeretne többet, az anyagiak miatt, meg egyébként sem. A hazassagotok jó szereted a ferjed fontos a véleménye. Mit tennel?
2015. jan. 13. 19:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
19%
Lehet, hogy most csak megijedt, szerintem ha idősebb lesz a pocaklakó, vagy megszületik a pici akkor már bánni fogja azt is, hogy eszébe jutott olyan dolog, hogy nem kell.
2015. jan. 13. 20:19
 12/28 Szeretsz még? ***** válasza:
70%

"Senkinek a kedvéért nem vetetném el. Bíznék abban, hogy ha megszületik, őt is szeretni fogja, hiszen az ő gyereke."

10-es. Akkor ugye fel is tudnád az összeset nevelni egyedül alkalomadtán!

Mindenkit mentsen meg az ég az ilyen gondolkodású nőktől, mint te vagy!

2015. jan. 13. 20:22
 13/28 anonim ***** válasza:
80%

Megbeszélnénk a kérdést, és ha nem, akkor nem.

Egy gyereket nem lehet ráerőltetni senkire. A jelen esetben a már meglévő gyerekek és a család boldogulása sokkal fontosabb, mint egy esetleges új jövevény. Ha pénzügyileg nem megoldható, ill. előreláthatólag a család szétszakdásával járna, azzal a már meglévő gyerekek életét tennéd tönkre. Felesleges lenne.

2015. jan. 13. 20:23
 14/28 anonim ***** válasza:
17%
12-nek: Igen, van 4 gyerekem, és neveljük is őket szeretetben és teljesen jó anyagi háttér mellett! Képzeld, van ilyen!!!!
2015. jan. 13. 20:24
 15/28 anonim ***** válasza:
14%
9-es: Akkor szerinted mindenki felelőtlen, akinek 2-nél több gyereke van? Érdekes felvetés...
2015. jan. 13. 20:27
 16/28 anonim ***** válasza:
93%

Más kedvéért nem vetetném el én sem

de

azt hiszem ez egy olyan kérdés amire kettőnknek kell felelős döntést hoznunk..

nem mindegy miért nem akarja, mik az érvek, plusz nekem is lehetnek érveim, és kompromisszumot kell kötni ami az egyik fél engedésével jöhet létre.

viszont úgy érzem, hogy olyan emberhez mentem hozzá, aki nem a levegőbe tenne ilyen kijelentést, gyanítom én is hasonló következtetésre jutnék, ha ő elvetetné

ha csak szimplán nem akarná, mert csak úgy nem, az nem érv egy gyerek elvetetésére nálam, szerencsére a férjem is felelősségteljes..ha már vmit el..baszcsiztunk,akkor annak következményei vannak

2015. jan. 13. 20:28
 17/28 anonim ***** válasza:
22%

Miért kellene megölni egy embriót, magzatot, gyermeket??

(A kérdés NEM az eutanáziáról szól, az már nehezebb kérdés.)

Még ha nyomorba születik is, megszülöd, majd legfeljebb örökbe adod. De ha van rá mód, neveljétek is fel (tisztességgel - ezt mondanom se kell).

2015. jan. 13. 20:29
 18/28 anonim ***** válasza:
75%
14-es, mit vered a nyálad? Nyilván akartátok mint a 4-et, és mint írod, jó anyagi helyzetben vagytok. A válaszodnak köze sincs az alaphelyzethez.
2015. jan. 13. 20:31
 19/28 anonim ***** válasza:
10%
utolsónak: a választ egy korábbi üzenetre írtam, nézd meg! Verni meg max. te szoktad a nyálad!
2015. jan. 13. 20:47
 20/28 anonim ***** válasza:
64%

"Még ha nyomorba születik is, megszülöd, majd legfeljebb örökbe adod. De ha van rá mód, neveljétek is fel ."

Parancsára , Uram/Asszonyom!

De ugye majd pénzt is adsz a megsegítésükre, hisz úgy lenne fair, ha már ilyen követelőző módon kijelented, hogy akkor is meg kell, hogy szülessen az a gyerek.

2015. jan. 13. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!