Anya terhes! Valamiért nem tudok megbékélni a gondolattal. Mit tegyek? (lent) 14/L
Anya 44 éves, és pár napja mondta el, hogy terhes. Úgy éreztem, mintha gyomorszájon vágtak volna. Váratlanul jött, és mivel már kiskorom óta hevesen tiltakoztam, amikor felhozták a kistesó-témát, úgy érzem, hogy nem tudom, vagy nem akarom elfogadni ezt a dolgot. Szerettem egyke lenni. Nem azért, mert mindig velem foglalkozott, mert ez nem igazán volt így.
Az is gond, hogy anya élettársát abszolút nem bírom, sőt, ki nem állhatom.
Mit tegyek?? Hogyan békéljek meg a gondolattal, hogy testvérem lesz, ha soha nem akartam, hogy legyen?
Miért bánná meg,te hülye vagy???
Biztos hogy a kistesóval van bajod,nem az apukával?
Egy kisbaba annyi örömet hoz a családba,ha majd a kezedben tartod,minden gondod elszáll!:)
Én sem örülnék neki a helyedben. anyukád már öreg egy kisbabához, és mindig rád fogja hagyni a kicsit, ha fáradt, dolga van stb.
Sokat fogtok miatta veszekedni, mert neki a kicsi lesz a fontosabb, nem te.
Elég sok ilyen esetet láttam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!