Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg kellene bocsátani egy...

Meg kellene bocsátani egy feleségnek a férjének azt hogy terhes lett a szeretője?

Figyelt kérdés
Mert mindenkitől ezt hallom. 10 év házasság, két gyerek után megbocsátanátok ilyet? Sokan még sajnálják is a férfit, mert neki kellett elmenni a házból, kocsit otthagynia. Miért kellene egy feleséget, hogy ezek után érdekelje a férj? Bezzeg mikor a nőt kamatyolta nem gondolt a gyerekekre, családra?
2014. dec. 4. 11:26
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
95%
A nem terhes szeretőt sem bocsátanám meg, nemhogy a terhest. Aki ezt tanácsolja, egy idióta. A gyerekeimnek meg azt tanítom, hogy tiszteljék magukat annyira, hogy legyenek minimum elvárásaik a kapcsolataikban. Sunyiságra nem nevelem őket.
2014. dec. 4. 11:28
 2/25 anonim ***** válasza:
9%

*Miért kellene egy feleséget, hogy ezek után érdekelje a férj?

Csak azért mert van két gyereke a pasitól. Meg hát most megy a cirkusz, aztán a pasi visszatér.Mint mindig. Ezért megéri cirkuszolni? szerintem nem.

Az esetek szinte 100%-ban a szerető neveli fel a gyereket egyedül.Mert a pasinak nem kell a tőle származó gyerek.

2014. dec. 4. 11:30
 3/25 anonim ***** válasza:
35%
"Sokan még sajnálják is a férfit, mert neki kellett elmenni a házból, kocsit otthagynia." - mert? A tulajdoni viszonyoknak semmi köze ahhoz, hogy ki csalt meg kit, ki lett terhes kitől... tehát itt két lehetőség van, vagy minden a feleség tulajdona volt (és akkor érthető), vagy a férj egy jó nagy balek.
2014. dec. 4. 11:30
 4/25 anonim ***** válasza:
6%
1 Nagy szavak, de hol van figyelembe véve ebben a viselkedésben a gyerek? Sehol.
2014. dec. 4. 11:31
 5/25 anonim ***** válasza:
83%

Anyos, a hazug ferj csaladja szerint kellene megbocsajtanod a kocsi miatt?

Mar mielott terhes lett volna a szereto kidobtam volna.

2014. dec. 4. 11:31
 6/25 anonim ***** válasza:
79%

Nem kell megbocsátani, menjen mindenki a maga útján.

Azt nem tudom, hogy hogy lett válás után minden a feleségé, erről nincs infó, ha közös vagyon volt, akkor elég fura. Hacsak nem a nő házasság előtt szerzett vagyona volt minden.

Viszont van itt egy másik téma, a gyerekek, akik a házasságban születtek. Akármennyire is görény az apuka az anyukával, azért a gyerekeknek csak az apjuk. Őket látogatja, foglalkozik velük?

2014. dec. 4. 11:35
 7/25 anonim ***** válasza:
93%

"1 Nagy szavak, de hol van figyelembe véve ebben a viselkedésben a gyerek? Sehol."

Ó, dehogynem! Éltél te már olyan családban gyerekként, ahol a szülők nem szerették egymást, csak miattad maradtak együtt? Na, látod, én így nőttem fel. Sajnos. Soha nem tenném ki ennek a saját gyerekem! A gyerek a mi viselkedésünkből sokat tanul! Ha megaláznak, nem fogadom el, és ezt szeretném, ha ő is látná! Megérdemlem, hogy a férjem tiszteljen és szeressen, hisz én is ezt teszem vele. Ha ilyen mélyre jutnánk, hogy ilyesmi megtörténhessen velünk, akkor a kapcsolatunk szart sem ért. N31

2014. dec. 4. 11:35
 8/25 anonim ***** válasza:
5%

7 Az, hogy te úgy nőttél fel ahogy felnőttél, a te dolgod, a te életed. Neked kell küzdened benne.

De ne általánosíts. Mert vannak még kulturlények, akik tudnak önmagukon túl is látni a gyerek érdekébe.

2014. dec. 4. 11:36
 9/25 anonim ***** válasza:
3%
Terhes a szerető, no nagy dolog, senki nem fog tőle hasra esni, és senki nem fogja a gyerekeit miatta megfosztani az apjuktól, főleg ha rajonganak is érte.
2014. dec. 4. 11:38
 10/25 anonim ***** válasza:
94%

Aranyos amikor ezzel a baromsággal jönnek, hogy "dehát a gyerek miatt el kell tűrni mindent". Most eloszlatnám ezt a félreértést. Rohadtul nem nagy öröm úgy fölnőni, hogy apu és anyu orrba-szájba csalják egymást, legszívesebben belefojtanák a másikat egy kanál vízbe és üvöltve közlik a gyerekkel, hogy mindez a ő érdeke, hiszen csonka családban sérülne a lelke... Kösz...

Kérdező, dehogy kell megbocsátani. Ha már nem szeretik egymást külön kell menni, mindenkinek jár az esély egy normális kapcsolatra.

2014. dec. 4. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!