Mit tehetnék ha a szeretőm terhes tőlem?
15 éve házasságban élek.3 éve pedig van kapcsolatom egy lánnyal.
Terhes és meg akarja tartani.
Mit tegyek?
Ha ez kiderül válás lesz!
Én igazából szeretem a lányt akivel 3 éve vagyok,és tulajdonképpen a babának is örülök.
Eddig azért nem váltam el,mert sajnáltam a feleségem.
Viszont tudom,hogy most ha ennek pontot teszek a végére most fogom megbántani.Meg kell emésztenie,hogy mást szeretek,sőt még a babát is.
Igen, az előző hozzászólás is meggondolandó. Ha a szeretőd annyira veled akar lenni, hogyhogy 3 éve elviseli, hogy csak szerető? Nem lehet, hogy ez neki így megfelel, mert melletted így más is belefér az életébe? Másrészt pedig ha a "szíve tényleg a tiéd", gondolom nem feltételezed, hogy véletlenül esett teherbe. Gondolom ő is arra vár, hogy végre ne csak esti program legyen az életedben.
Egyébként gratulálok a problémakezelésedhez. A feleséged lehet nem emésztette volna meg könnyen, ha 3 évvel ezelőtt válni akarsz, de az biztos jobban fog esni neki, hogy 3 éve hülyét csinálsz belőle és sajnálatból vagy vele, és csupán a közelgő gyermekáldás miatt hozod tudomására az igazságot. A legjobbindulatú tanácsom csak annyi, hogy még ma közöld a feleségeddel, hogy válni akarsz, mert beleszerettél valakibe, és költözz el. A gyerekről nem kell első körben tudnia. Talán 9 hónap múlva elhiszi, hogy a gyerek csak koraszülött.. nem tudom. De azzal rúgsz bele igazán nagyot, ha rájön, nem gerincből mondod el neki az igazat, hanem kényszerből.
Nézzük szépen sorjában:
"15 éve házasságban élek.3 éve pedig van kapcsolatom egy lánnyal."
- ez egy eléggé tróger dolog a részedről
Terhes és meg akarja tartani.
- a szex már csak ilyen, vannak mellékhatások
Mit tegyek?
- igyál meg egy deci felest, apa leszel!
Ha ez kiderül válás lesz!
- ezt teljesen jól látod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!