16 éves lányom terhes, hallani sem akar abortuszról. Mit tehetnék?
Kérlek próbáld elfogadni egy lány"gyermeknek" annál nemigen lehet rosszabb, minthogy az édesanyja ne állna a döntése mellett egy ennyire komoly kérdésben! Én 19 voltam és édesanyám nagyon elbánt velem lelkileg egészségügyi okokból lett végül abortuszom és abszolút nem állt mellettem...sőt!
Szeretem, de sosem fogom elfelejteni-csalódtam benne. Kérlek próbálj meg bölcsebb lenni bármennyire igazad van!
Komoly gondolkodású akkor talán tudja mit vállal. Nekem van egy barátnőm aki 15 évesen szült, ez 3 éve volt, a picit a barátjával együtt nevelik azóta is. A srác dolgozik suli mellett. Jobb szülők mint néhány felnőtt ember.
Ha már úgy sem tudsz mást tenni segíts nekik amiben tudsz.
Szia.
Most estem át az abortuszon.. Kérlek támogasd a lányodat mindenben. Érthető , hogy hallani sem akar az abortuszról, de ha tényleg olyan mint amilyennek leírtad, és ezek mellett még a barátja is normális.. akkor támogasd. Fiatal, de hidd el óriási fájdalom. Ha két héttel korábban lenne akkor nem tettem volna ezt.
Állj mellette amíg csak tudsz..
És majd értesíts a fejleményekről, hogy mi , hogy lesz.
Köszönöm.
Nem könnyű 16-17 évesen édesanyának lenni,de a Te segítségeddel meg tudjátok oldani. Ha nem csak dacosságból és a szavaiddal való ellenkezés miatt nem akar hallani az abortuszról, akkor igazán büszke lehetsz rá, hogy érett és felnőtt gondolkodású gyermeked van...
Elképesztően mély sebeket okozhat az abortusz, és nem fogja elfelejten.
A gyermekét pedig fel kell nevelni.Vagy ti gondoskodtok róla vagy örökbeadjátok.
Én feltétlenül meghagynám azt az életet, még ha nehéz is.
Sok erőt nektek!
Szerintem nem kellene minősíteni az anyukát, ha a "gyerek" szexet akar, megteszi. Nem a pasinál alvásból lesz a kisbaba...
Bár, abban segíthettél volna a lányodnak, ha évek óta ilyen komoly a kapcsolat, hogy elviszed egy nőgyógyászhoz és fogamzásgátlót íratsz vele. Ha pedig tényleg olyan komoly gondolkodású a kislány, magától is tudnia kellett volna, hogy a nemi élet bizony felelősséggel és nem csak örömmel jár.
No, eső után köpönyeg...
Szerintem üljetek le együtt, akár a két család, és beszéljétek meg. El tudják majd tartani a babát? Hogyan fogja folytatni a sulit? Akar-e majd főiskolára menni? Biztosan tudja, hogy mivel jár egy kisbaba? Nem csak szép, gügyögő csöppség. Éjszakázni kell vele, folyton hányni szokott, nincs buli, barátnők, pucolni a szarból a dedet nem a kamaszlányok kedvenc feladata.
Ha meg akarja szülni, akkor is támogasd, de ha vállalják a gyereket, akkor nevelni is nekik kell, ne neked szülje meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!