Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves lányom terhes, hallani...

16 éves lányom terhes, hallani sem akar abortuszról. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
önálló gyerekkomoly gondolkodású lány, de hát attól még gyerek... évek óta együtt van a barátjával, az is dolgozik, jól is keres, imádja a lányomat, de hát könyörgöm a lányom 16 éves, 17 lesz még csak mikor szülni fog...
2010. jan. 6. 21:08
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
82%
Nincs lánya, utolsó. Kamu volt az egész kérdés, ez már az elején látszott. Onnantól, hogy a kérdező nem szólt hozzá a válaszokhoz, teljesen egyértelmű, hogy egy unatkozó tini tette fel a kérdést...
2010. júl. 24. 16:38
 52/57 anonim válasza:
Ájj haggyátok meg a gyereket... Valakinek 5 évesen lett gyereke... Akkor 16 évesen miért ne??? Szerintem csak jót fog neki tenni, az, hogy gyermeke lesz, mivel felkészülhet az életre... Jah és a lány vállalhatna irodai munkát csak a gép kell hozzá meg az ész:D
2010. aug. 21. 23:57
 53/57 anonim válasza:
Hopszííí... Most látom h kamu az egész :D
2010. aug. 22. 00:12
 54/57 anonim ***** válasza:
0%
Én 16 éves vagyok, szedek gyógyszert, de soha nem lehet tudni. Ha becsúszna a baba, nagyon remélném, hogy az édesanyám maximálisan mellettem állna és elfogadná a döntésem.:) Tudom, ha anyuka lennék ilyen fiatalon, akkor is nagyon nagyon jó anyuka lennék, ebben biztos vagyok, és nem hagynám anyára a "gondokat"(gondolok itt a nevelésre, az etetésre stb.). Szerintem támogassa a lányát:)
2011. ápr. 10. 16:44
 55/57 KenderLovag11 válasza:
28%

Szerintem abortusz DE úgy hogy ne jöjjön rá.....

altaló+porszívó meg WC kefe

2011. júl. 4. 10:00
 56/57 Az a csaj válasza:
24%
lekellet volna ülnöd vele beszélni h 18 év aladt ne basszon föleg védekezés nélkül -.-" na mást már mindegy törödj bele h lesz egy gyönyörű unokád akit majd felnevelhetsz
2013. márc. 3. 13:20
 57/57 anonim ***** válasza:
0%
Igy a kerdes feltetele utan 3 evvel mi lett a a kisbabaval amugy?
2014. júl. 8. 09:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!