Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves lányom terhes, hallani...

16 éves lányom terhes, hallani sem akar abortuszról. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
önálló gyerekkomoly gondolkodású lány, de hát attól még gyerek... évek óta együtt van a barátjával, az is dolgozik, jól is keres, imádja a lányomat, de hát könyörgöm a lányom 16 éves, 17 lesz még csak mikor szülni fog...
2010. jan. 6. 21:08
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
17%
Ugyan már, nem olyan hű, de nagy dolog az abortusz, hogy egy életre tönkre tegye az embert. Túlesik rajta, sír két hétig, aztán újra kefél és felcsináltatja magát. Ennyi.
2010. jan. 6. 21:34
 22/57 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem is támogasd [és csak úgy mellékesen abortusz után sok nőnek soha többet nem lehet gyereke] , neki is jobb, és neked is ha nem kell ez miatt veszekednetek. És az anya-lánya kapcsolatotokon is sokat dobna [mmint nem mondom, h nem jó a kapcsolatotok, de még szorosabb lenne] ha majd tőled kérne tanácsot gyerekneveléssel kapcsolatban...

Bár én sem tudom, suli így hogyan fog menni?

[nem kell lepontozni, mondtam amit mondtam]

2010. jan. 6. 21:36
 23/57 anonim ***** válasza:
77%

A kérdéshez annyit tudnék hozzáfűzni válaszként, h nem a legjobb dolog 16 évesen anyának lenni! Én nem támogatom a fiatalon való gyermekvállalást, főleg ilyen életkorban!De ha megfelelő támogatást kap mind a szülő(nagyszülő részéről), mind a barátjától( és az ő szüleitől is), vagyis megfelelő a háttér(lelkileg és anyagilag egyaránt), azt érzi, h szeretik mellette állnak, bármi történt is, amit nyújtanak számára,akkor nem lehet baj! Már hallottam olyan esetről, ami Faluban történt, h a lányka teherbe esett a fiújától, de még a szülés előtt jóval otthagyta magára a leányanyát, és nem is foglalkozik az "apa" a saját gyermekével!!! Remélem, h nem lesz semmi baj, a történtek ellenére!!! :)

20/L

2010. jan. 6. 21:36
 24/57 anonim ***** válasza:
65%

Nagyon rossz dolog ilyet mondani, de ne hagyd neki szerintem, hogy megszulje.Annyira meg fogjatok banni, egy gyerek pedig nem ezt erdelmi...Inkabb haljon meg, meg akkor, amikor nem fogja fel, hogy milyen a letezes, minthogy egesz eleteben viselje annak a kovetkezmenyeit, hogy nem egy felelossegteljes anya nevelte fel.A lanynak is akkora trauma lesz, a baratai elfordulnak tole.Ki akarna egy "anyaval" haverkodni? A baratja pedig akarmennyire is szereti, nem biztos, hogy azt is birni fogja, amikor majd apaszerepbe kerul.

Nekem ez a velemenyem.TE vagy a szulo, akarmennyire is nehez, NEKED kell dontened.O meg teljesen az erzelmeire hallgat, mig te mar ateltedet ezt, tudod mennyi gonddal jar.

Iteljetek el, pontozzatok le, de akkoris az abortusz mellet vagyok...Sajnalom.

Kitartast, kedves anyuka!

2010. jan. 6. 21:41
 25/57 anonim ***** válasza:
40%

:)) azért van egy két jó beszólás

16 lesz amikor szülni fog, akkor azt jelenti még csak 15 éves a lányod...neharagudj, ha évek óta együtt van a barátjával hány éve kezdte???

ne hidd hogy ítélkezem...nem teszem...nem törhetek pálcát senki felett...de nekem 16(majdnem 17) évesen volt előszőr barátom (ennek majdnem 3 éve) és anyukám akkor is szivinfraktust kapott, ha nem voltam otthon este 9 kor (pedig bármit tehettünk volna napközben is)...akkor nem értettem minek a nagy féltés...de amióta kicsit benőtt a fejem lágya megértem, hogy mitől féltett(én biztosan másképp csinálom majd...többet beszélek a lányommal, nyitott leszek bármire, elmondom a lehetőségeket, hogy felelősség...stb ez nekem nem jutott ki) mégsem feküdtem le a barátommal csak egy év után...

Szerintem maradj mellette, támogasd abban, ahogy ő dönt, de próbálj beszélni vele, mert 2o éves sem lesz és a gyerek már 4 éves lesz...a mostani párja aki 17 (aki szintén gyerek) miből gondolod, hogy örökre a lányod mellett marad? most per pillanat vele van...a fiú mit gondol erről? és a fiú családja?

kitartást Nektek...

2010. jan. 6. 21:43
 26/57 anonim ***** válasza:
77%

Hogy lehet ennyi hülye választ összeírni?

Normálisak akik ...hangnemben írnak?

Itt egy édesanya kért segítséget!

2010. jan. 6. 21:44
 27/57 anonim ***** válasza:
65%
Arról nem volt szó, hogy a lány nem védekezett volna, és ha nem ilyen fiatal lányról lenne szó, akkor senki sem csodálkozna, mert mindeki tudja, hogy baleset lehet minden védekezési mód mellett is.
2010. jan. 6. 22:09
 28/57 anonim ***** válasza:
90%
Igen és egy flenőtt ember tudja is mit kell tenni balesetkor.(ha kilyukad a gumi,ha kimarad 1 tabletta..had ne soroljam)
2010. jan. 6. 22:18
 29/57 anonim válasza:
68%
szia! Szerintem támogasd a lányodat a döntésében ,hiszen az ö élete és ha ö úgy érzi,hogy neki kell a baba akkor fogadd el és örülj,hogy nagymama leszel!És ha a lányod tényleg olyan amilyennek leírta akkor hidd el ö lesz a legboldogabb anyuka a világon!És ha a barátja is akarja ezt a picurt akkor az még jobb!Hidd el szerintem minden jó lesz!És kérlek értesíts a fejleményekről !Köszi Karmen155
2010. jan. 6. 22:24
 30/57 anonim ***** válasza:
84%

ma 22:18-as:

Olyan is van, hogy NEM marad ki tabletta, mégis teherbe esik valaki, söt olyan is van, hogy NEM szakad ki a gumi, csak hibás, és nem veszik észre, illetve az elsö tünet, hogy kimaradt a mensesze - akkor meg már ott van a terhesség.

2010. jan. 6. 22:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!