16 éves lányom terhes, hallani sem akar abortuszról. Mit tehetnék?
igazán büszke lehetsz rá, hogy érett és felnőtt gondolkodású gyermeked van..
Igen valószinbükleg nagon érett és flenőtt gondolkodásu,azért esett teherbe..:)Aki érett az felhuz egy ovszert ha nem akar gyereket.Ha ennyi felelősség nem volt benne,egy gyerekhez lesz?
Mert szerintem nem.Szeirntem a kérdező kap mégegy gyereket.
A szomszéom jut eszembe.tizenhat volt szintén mikor terhes lett, nem akarta elvetetni,e az anyja nem hagyta abortusz lett a vége.Soha többet nem lehetett gyereke a lánynak.Most 50 éves.
Ha meg akarja szűlni akkor hagy szülje.
Szerintem a válaszoló az érett gondolkodást arra értette, hogy megpróbálja VALÓDI módon,felnőttként megoldani a kialakult helyzetet. (Nem az eseményben való részvételt díjjazta és minősítette.)
Egyet értek vele, felelős döntés a baba megtartása, baromi nehéz, de az abortusz a lányod életét is tönkreteszi, a tiédet is.
Mielőtt elolvasnám a többi hszt, írok.
Nos a tény, hogy valahol elrontottad a nevelést és a szexuális felvilágosítást.De legalább nem titkolja a terhességét és nem akarja egyedül megoldani a problémát.
Nem vagyok az abortusz híve, de...tényleg fiatal és bizony az életének első pár évét rendesen elcseszi. És szinte biztos, hogy rád marad a gyerek felnevelése.Beszéljétek meg, hogy mi lenne a legjobb megoldás.
Írjatok egy listát. Egyik oldalra miért tartsátok meg a másikra miért ne. Ezeket beszéljétek meg.
Az a baj, hogy most nagyon úgy érzi szeretné a gyereket. 1-2 év múlva rájön, hogy ő nem szórakozta ki magát. Aztán 30 évesen meg rájön, hogy miből maradt ki,amikor a kisgyereket a nagymamára bízta és ő szórakozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!