Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves lányom terhes, hallani...

16 éves lányom terhes, hallani sem akar abortuszról. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
önálló gyerekkomoly gondolkodású lány, de hát attól még gyerek... évek óta együtt van a barátjával, az is dolgozik, jól is keres, imádja a lányomat, de hát könyörgöm a lányom 16 éves, 17 lesz még csak mikor szülni fog...
2010. jan. 6. 21:08
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
41%

igazán büszke lehetsz rá, hogy érett és felnőtt gondolkodású gyermeked van..

Igen valószinbükleg nagon érett és flenőtt gondolkodásu,azért esett teherbe..:)Aki érett az felhuz egy ovszert ha nem akar gyereket.Ha ennyi felelősség nem volt benne,egy gyerekhez lesz?

Mert szerintem nem.Szeirntem a kérdező kap mégegy gyereket.

2010. jan. 6. 21:24
 12/57 anonim ***** válasza:
67%
Én is 17 éves vagyok nekem is több éve van barátom de ha nem védekeznénk én is terhes lennék!És ha ugy adódna én is megtartanám és szerintem állj mellé nem tesz bünt felneveli a te kis unokádat!Sok sikert a mam szerephez
2010. jan. 6. 21:26
 13/57 anonim ***** válasza:
63%
Jé, ki mondta itt, hogy nem védekeztek?
2010. jan. 6. 21:28
 14/57 anonim ***** válasza:
14%
cigányok vagytok?
2010. jan. 6. 21:30
 15/57 anonim ***** válasza:
32%
Csak idő kérdése volt, hogy megjelenjen a sok abortuszellenes meddő pics@
2010. jan. 6. 21:30
 16/57 anonim ***** válasza:
55%

A szomszéom jut eszembe.tizenhat volt szintén mikor terhes lett, nem akarta elvetetni,e az anyja nem hagyta abortusz lett a vége.Soha többet nem lehetett gyereke a lánynak.Most 50 éves.

Ha meg akarja szűlni akkor hagy szülje.

2010. jan. 6. 21:32
 17/57 anonim válasza:
77%

Szerintem a válaszoló az érett gondolkodást arra értette, hogy megpróbálja VALÓDI módon,felnőttként megoldani a kialakult helyzetet. (Nem az eseményben való részvételt díjjazta és minősítette.)

Egyet értek vele, felelős döntés a baba megtartása, baromi nehéz, de az abortusz a lányod életét is tönkreteszi, a tiédet is.

2010. jan. 6. 21:33
 18/57 anonim ***** válasza:
58%
21.30: Nem tudod tolerálni mások véleményét? Érdekes, az abortuszt tudod tolerálni! Milyen ember vagy, hogy ilyen undorító formában nyilatkozol olyan emberekről, akiket nem is ismersz? Nekem van gyerekem, nem vagyok meddő, mégis azt tanácsoltam az anyukának, hogy tartsák meg a babát. Nem tudom, hogy neked van-e gyereked, de ha van, nagyon sajnálom.
2010. jan. 6. 21:33
 19/57 anonim ***** válasza:
90%

Mielőtt elolvasnám a többi hszt, írok.

Nos a tény, hogy valahol elrontottad a nevelést és a szexuális felvilágosítást.De legalább nem titkolja a terhességét és nem akarja egyedül megoldani a problémát.

Nem vagyok az abortusz híve, de...tényleg fiatal és bizony az életének első pár évét rendesen elcseszi. És szinte biztos, hogy rád marad a gyerek felnevelése.Beszéljétek meg, hogy mi lenne a legjobb megoldás.

Írjatok egy listát. Egyik oldalra miért tartsátok meg a másikra miért ne. Ezeket beszéljétek meg.

Az a baj, hogy most nagyon úgy érzi szeretné a gyereket. 1-2 év múlva rájön, hogy ő nem szórakozta ki magát. Aztán 30 évesen meg rájön, hogy miből maradt ki,amikor a kisgyereket a nagymamára bízta és ő szórakozott.

2010. jan. 6. 21:34
 20/57 anonim ***** válasza:
80%
Hát elég valószinü hogy nem védekeztek,ehhez nem kellett sok ész hogy rájöjjek..de majd a kérdező megirja.
2010. jan. 6. 21:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!