Hogyan léphetnék túl? Lassan egy éve meghalt a nagypapám. Akkor én 5hós terhes voltam. Sokszor van az, főleg ha nehezebb napom van, ránézek a picúrkámra és elkap a sírás, hogy ezt papa nem érhette meg. Hogyan tehetnék ez ellen?
nekem a mamám novemberben lesz 3 éve hogy meghalt és még mindig emlékszem rá hogy mit mondtam neki utoljára, és hogy hogy volt amikor utoljára beszéltem vele.
senki se gondolta hogy megfog halni , nem volt beteg mindennap ment boltba , ide-oda rohangált , biciklizett és hirtelen halt meg , azt mondták hirtelen szívmegállás.
még ma is csomószor gondolok rá, és hogy bárcsak itt lenne , ma már kicsit könnyebb mint régen , de nagyon hiányzik.
Azt mondják idővel enyhül szeretteink hiánya.
Nem tudom, Anyukám fél éve halt meg és én is gyakran sírással küszködöm.
Sokáig sírva aludtam el, 39 éves vagyok és családom van.
Lányom két hónapos korában, karácsonykor meghalt Apukám. Szomorú vagyok, hogy nem láthatja növekedni az unokáját!
Nem fogom tudni elfogadni, feldolgozni. Max. az idővel enyhül a fájdalom. Nem mintha ez vigasztalna. :(
Részvétem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!