Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan léphetnék túl? Lassan...

Hogyan léphetnék túl? Lassan egy éve meghalt a nagypapám. Akkor én 5hós terhes voltam. Sokszor van az, főleg ha nehezebb napom van, ránézek a picúrkámra és elkap a sírás, hogy ezt papa nem érhette meg. Hogyan tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 12:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Sajnálom :( idővel talán könnyebb lesz, azt tudom mondani.
2011. máj. 2. 12:22
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Túl későn vállaltál gyereket. Sajnos ez a természet rendje. Hiába húzzuk húzzuk a dolgot az idő nem hazudik.
2011. máj. 2. 12:26
 3/10 A kérdező kommentje:
19vagyok.köszönöm az eddigi válaszokat.
2011. máj. 2. 12:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Én 23 vagyok 5 éve halt meg a mamám, és a mai napig álmodom vele, hogy feltámad és újra átölelhetem. Nagy lelkiismeret furdalásom van, mert egy hete nem láttam mikor meghalt. Aznap mikor mentem volna meglátogatni a kórházba közölték anyáék hogy reggel meghalt. Azóta rettenetesen hiányzik és nagyon sokszor álmodom vele, hogy újra köztünk van. Nem tudtam magam túl tenni rajta hogy nem búcsúzhattam el. És nem láthatja azt amit elértem eddig. Megértelek.
2011. máj. 2. 12:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem a mama augusztus végén halt meg,a kislányom pedig október elején született.Ő sem láthatta sajnos.Őszinte részvétem.
2011. máj. 2. 12:31
 6/10 anonim ***** válasza:

nekem a mamám novemberben lesz 3 éve hogy meghalt és még mindig emlékszem rá hogy mit mondtam neki utoljára, és hogy hogy volt amikor utoljára beszéltem vele.

senki se gondolta hogy megfog halni , nem volt beteg mindennap ment boltba , ide-oda rohangált , biciklizett és hirtelen halt meg , azt mondták hirtelen szívmegállás.

még ma is csomószor gondolok rá, és hogy bárcsak itt lenne , ma már kicsit könnyebb mint régen , de nagyon hiányzik.

2011. máj. 2. 12:34
 7/10 A kérdező kommentje:
utolsó előtti!mire beértünk a kórházba akkorára meghalt.mi találtuk meg.azt mondták,ha csak 1negyedórával hamarabb megyünk még élt volna.tudom,hogy mit érzel.én már akkor kb 1hónapja nem láttam,mert mi pesten lakunk,s ők vidéken.
2011. máj. 2. 12:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Azt mondják idővel enyhül szeretteink hiánya.

Nem tudom, Anyukám fél éve halt meg és én is gyakran sírással küszködöm.

Sokáig sírva aludtam el, 39 éves vagyok és családom van.

2011. máj. 2. 12:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Lányom két hónapos korában, karácsonykor meghalt Apukám. Szomorú vagyok, hogy nem láthatja növekedni az unokáját!

Nem fogom tudni elfogadni, feldolgozni. Max. az idővel enyhül a fájdalom. Nem mintha ez vigasztalna. :(

Részvétem!

2011. máj. 2. 12:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a halál szörnyű dolog. Párom anyukája 3 éve halt meg, akkor egy 18 éves lányt és egy 22 éves fiút, na és az apukát hagyta hátra. Iszonyú volt mikor tegnap anyák napján kimentünka családjával a temetőbe és boldog anyák napját kívántunk :(
2011. máj. 2. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!