Szakitanatok a parotokkal ha terhes lenne az exbaratnoje?
Nem világos, hogy mikor is lett az "ex" terhes.
Mert ha jól értettem, sok éves kapcsolat után pár hónapos szünetben történt a dolog.
EZ elég ok lenne, hogy ne folytassam vele, mert aki egy hosszú kapcsolat után rövidesen védekezés nélkül lefekszik mással, az nem megbízható férfi.
Ha fordítva van, a hosszú kapcsolat az ex-szel volt, és az aktuális nö az, akivel most van, akkor CSAK ez nem lenne ok.
Nem értem, ki békült ki kivel és ki szakított?
Mert a leírás szerint nekem az jön le, hogy van egy pár, évekig együtt, majd összevesztek. Ekkor a pasi felszedett egy barátnőt, aki terhes is lett. A pasi viszont visszament az előző barátnőjéhez.
Na akkor viszont menjen isten hírével a családjához.
Nagyon zavaros ez a történet. Mindenesetre úgy tudom majdnem napra, de legalábbis hétre pontosan meg tudja mondani az orvos, hogy mikor fogant a baba, és akkor ki lehet sakkozni, hogy épp akkor kivel feküdt le az ex.
Egyébként ahogy kiveszem a sztoriból, a pasi a szünet alatt lefeküdt az exével, felcsinálta, majd meglógott. Egy ilyennek én nem bocsátanék meg. De kiváncsian várom a további fejleményeket, hátha kibontakozik a történet.
Hát kérdező, ezt mindenki maga tudja. Én mérlegelném, hogy együtt tudok-e élni valakivel, akinek mástól van gyereke, akivel foglalkoznia kell, ha a válasz igen, akkor nem szakítanék, mert attól senkinek nem lesz jobb. Sem a gyereknek, sem az anyának, sem pedig az apának nem jó, ha meg akarnák próbálni csak a gyerek kedvéért együtt, ez nem szokott jól elsülni.
Támogatnám a páromat,és úgy élnénk az életünket, ahogy sokan mások, ahol pl. korábbi házasságból, vagy kapcsolatból van gyerek.
Természetesen mindezt az apasagi vizsgalat elvégzése után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!