Szakitanatok a parotokkal ha terhes lenne az exbaratnoje?
Figyelt kérdés
A kapcsolat bonyolult tobb evig tarto szerelem, rajtuk kivulallo problemak miatt veget ert.De kibekultek es osszekoltoztek. A problema az hogy beallitott a pasi exe azzal hogy ot honapos terhes. Nem csalta meg a ferfi o sem biztos benne hogy az ove a gyerek. A no nem tudja mit tegyen a szakitason gondolkozik a ferfi sem orul a helyzetnek neki a legfontosabb a no akivel egyutt el. Ti mit tennetek a baratno helyeben? Eldobnatok egy oszinte,erzelmes ferfit ezert a helyzetert?2014. nov. 17. 16:29
21/25 A kérdező kommentje:
21. Azért akar szakítani mert nem akarja más gyerekét nevelni, még úgysem hogy hétvégén lenne a láthatás. Nem így tervezte a közös életet.Remélhetőleg bebizonyosodik hogy más az apa, mert ha nem akkor vége a kapcsolatnak. Ő a legfontosabb bele sem merek gondolni hogy elhagy ezért.
2014. nov. 17. 19:33
22/25 anonim válasza:
Ez az 1. sz. 3. személyben való fogalmazás mindig fölviszi a vérnyomásomat.
24/25 anonim válasza:
Egyetértek a barátnővel, én sem nevelném más gyerekét, főleg, hogy én nem választottam elvileg gyerekkel rendelkező férfit. Max. úgy mennék bele, hogy együtt maradjunk, hogy csak ő látogassa a gyereket, persze néha én is elmennék, nem zárnám el magam tőle teljesen, de a mi életünkhöz ne legyen köze, ne legyen hétvégén nálunk. Ha nem tetszik, akkor meg lehet menni. Mondjatok rám, amiket akartok, nem érdekel, akkor is ez a véleményem, nem mindenkinek életcélja más gyerekét eltűrni, nevelni.
25/25 anonim válasza:
ez nagyon zavaros történet. mi lett a vége? én egyébként ha a párom szünet alatt mással jönne össze és fel is csinálná, nem hiszem,hogy együtt maradnék vele.
amúgy sem olyan nagy lehetett a szerelem,ha szakítani kellett és lazán mással jött össze.
ha rajtatotok kívül álló okok miatt nem lehetettek együtt,akkor meg ki kellett volna várni,hogy újra együtt lehessetek,nem mással henteregni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!