Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakitanatok a parotokkal ha...

Szakitanatok a parotokkal ha terhes lenne az exbaratnoje?

Figyelt kérdés
A kapcsolat bonyolult tobb evig tarto szerelem, rajtuk kivulallo problemak miatt veget ert.De kibekultek es osszekoltoztek. A problema az hogy beallitott a pasi exe azzal hogy ot honapos terhes. Nem csalta meg a ferfi o sem biztos benne hogy az ove a gyerek. A no nem tudja mit tegyen a szakitason gondolkozik a ferfi sem orul a helyzetnek neki a legfontosabb a no akivel egyutt el. Ti mit tennetek a baratno helyeben? Eldobnatok egy oszinte,erzelmes ferfit ezert a helyzetert?
2014. nov. 17. 16:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
96%

Miért nem lehet egyértelműen fogalmazni?

Most volt egy pasi meg egy csaj, dúlt a szerelem, de nem lehettek egymáséi, szétmentek, közben a pasi összejött az exével, de nem azzal, akivel szétmentek, vagyis azzal is szétmentek csak előbb (vagy utóbb), a lényeg hogy a pali teherbe rakta az exét, de azt, akivel nem teljesedhetett be a szerelem, hanem a másikat, aki most várandós, és az exe, mármint a pasi exe, de nem az, akit teherbe vert, hanem a másik, azon agyal, hogy mi legyen, legyenek-e ők egy boldog család.

Hát én szerintem én lesz*rom az egészet, mert még mindig bonyolult és nem értem.

2014. nov. 17. 17:15
 12/25 A kérdező kommentje:
Az exnővel aki terhes fél évig tartott a kapcsolat.
2014. nov. 17. 17:15
 13/25 anonim ***** válasza:
44%
A barátnő helyében ha azt érezném hogy jó a kapcsolatunk nem hagynám el. Bár az ex a gyerek anyja valószínűleg kavarni fog ha öt hónapos terhesen állít be.
2014. nov. 17. 17:19
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell 1/3 személyben írni? Így nagyon zavaros. Te vagy a pasi?
2014. nov. 17. 17:34
 15/25 anonim ***** válasza:
94%
"Nem csalta meg a ferfi o sem biztos benne hogy az ove a gyerek"Nos ha nem csalta meg akkor olyan nincs"ő sem biztos"ha nem Tuti tudja nem az övé.Az ex meg valószinü nem olyan hülye nyakába vegyen egy csomó költséget csak ugy viccből.Ez a pasi minden csak nem őszinte:)nekem nem kéne,akkor mondta volna azt anyukám ezt csináltam ez van..na ez őszinte lett volna..
2014. nov. 17. 17:47
 16/25 anonim ***** válasza:
51%

Nem.

+Nem érdekelne, ki terhes, ki nem terhes, ki szül, ki nem szül.Majd felneveli egyedül az, aki képes 5 hónaposan megjelenni egy faszi előtt, fél éves semmi kapcsolat után.

Ha véletlen lett volna tuti biztos, hogy nem mondta volna meg a pasinak. Ezek szerint tervezett volt. Hát majd felneveli szépen egyedül a gyereket, ha ilyen "okos" módszert választott egy pasi megtartására.

2014. nov. 17. 17:59
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem ez a sztori volt a Máricsuj tegnap esti részében?

Najó viccelek, de ez a sztori egy katyvasz, a kérdező összevissza fogalmaz. Ez egy anonim oldal, nem igaz hogy nem lehet kamu neveket meg kamu jelzőket kitalálni hogy meg lehessen különböztetni a szereplőket. Kérdező te ki vagy ebben a sztoriban?

2014. nov. 17. 18:01
 18/25 anonim ***** válasza:
szerintem a kérdező az a nő, aki a történetben egykor terhes volt, csak nem jött be a számítása, mert nem szakítottak miatta.
2014. nov. 17. 18:06
 19/25 anonim ***** válasza:
Ha a lany "igazi" lenne, nem lenne terhes az exike.....
2014. nov. 17. 18:19
 20/25 anonim ***** válasza:

10-es válaszra (,,Hogyan lehetne elérni hogy a barátnő,aki az igazi ne szakítson emiatt?"):

Megmondani neki, hogy a gyereknek sem jó, ha csak miatta vannak együtt a szülők, és te nem is akarsz az anyjával lenni. Ha bebizonyosodik, hogy a tiéd, akkor vasérnapi apukaként gondoskodni fogsz róla, de semmiképpen nem lennél együtt az anyjával.

Lehet, hogy emellett is azt mondja, hogy nem akr veled lenni. Ha azért nem akar, mert az a véleménye, hogy a gyereknek mindkét szülő kell, akkor elmondhatod neki a fentebbieket.

Ha viszont nem akar olyan férfival lenni, akinek mástól van gyereke, akkor sok mindent nem lehet tenni, max. tartani vele a kapcsolatot, és kitartóan győzködni.

Az biztos, hogy ha én lennék a bartnő helyében, és az apuka a gyerekkel nem akarná tartai a kapcsolatot, csak a tartásdíjat fizetné, az jó sokat elárulna róla... ilyen emberrel nem hiszem, hogy együtt maradnék. De az is lehet, hogy a barátnőd az ellenkezőjét akarná.

Szóval a kérdés az, hogy mi miatt akar szakítani? Hogy újra együtt legyél a gyerek anyjával, mert szerinte egy gyereknek család kell, vagy mert nem akarja egy másik férfi gyerekét nevelni?

2014. nov. 17. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!