Szakitanatok a parotokkal ha terhes lenne az exbaratnoje?
Miért nem lehet egyértelműen fogalmazni?
Most volt egy pasi meg egy csaj, dúlt a szerelem, de nem lehettek egymáséi, szétmentek, közben a pasi összejött az exével, de nem azzal, akivel szétmentek, vagyis azzal is szétmentek csak előbb (vagy utóbb), a lényeg hogy a pali teherbe rakta az exét, de azt, akivel nem teljesedhetett be a szerelem, hanem a másikat, aki most várandós, és az exe, mármint a pasi exe, de nem az, akit teherbe vert, hanem a másik, azon agyal, hogy mi legyen, legyenek-e ők egy boldog család.
Hát én szerintem én lesz*rom az egészet, mert még mindig bonyolult és nem értem.
Nem.
+Nem érdekelne, ki terhes, ki nem terhes, ki szül, ki nem szül.Majd felneveli egyedül az, aki képes 5 hónaposan megjelenni egy faszi előtt, fél éves semmi kapcsolat után.
Ha véletlen lett volna tuti biztos, hogy nem mondta volna meg a pasinak. Ezek szerint tervezett volt. Hát majd felneveli szépen egyedül a gyereket, ha ilyen "okos" módszert választott egy pasi megtartására.
Nem ez a sztori volt a Máricsuj tegnap esti részében?
Najó viccelek, de ez a sztori egy katyvasz, a kérdező összevissza fogalmaz. Ez egy anonim oldal, nem igaz hogy nem lehet kamu neveket meg kamu jelzőket kitalálni hogy meg lehessen különböztetni a szereplőket. Kérdező te ki vagy ebben a sztoriban?
10-es válaszra (,,Hogyan lehetne elérni hogy a barátnő,aki az igazi ne szakítson emiatt?"):
Megmondani neki, hogy a gyereknek sem jó, ha csak miatta vannak együtt a szülők, és te nem is akarsz az anyjával lenni. Ha bebizonyosodik, hogy a tiéd, akkor vasérnapi apukaként gondoskodni fogsz róla, de semmiképpen nem lennél együtt az anyjával.
Lehet, hogy emellett is azt mondja, hogy nem akr veled lenni. Ha azért nem akar, mert az a véleménye, hogy a gyereknek mindkét szülő kell, akkor elmondhatod neki a fentebbieket.
Ha viszont nem akar olyan férfival lenni, akinek mástól van gyereke, akkor sok mindent nem lehet tenni, max. tartani vele a kapcsolatot, és kitartóan győzködni.
Az biztos, hogy ha én lennék a bartnő helyében, és az apuka a gyerekkel nem akarná tartai a kapcsolatot, csak a tartásdíjat fizetné, az jó sokat elárulna róla... ilyen emberrel nem hiszem, hogy együtt maradnék. De az is lehet, hogy a barátnőd az ellenkezőjét akarná.
Szóval a kérdés az, hogy mi miatt akar szakítani? Hogy újra együtt legyél a gyerek anyjával, mert szerinte egy gyereknek család kell, vagy mert nem akarja egy másik férfi gyerekét nevelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!