Meg kellene bocsátani egy feleségnek a férjének azt hogy terhes lett a szeretője?
Egyáltalán nem kell, hogy érdekelje a férj, maximum úgy, mint a gyerekei apja. Úgy viszont valahogy együtt kell működniük.
Más kérdés, hogy ha a feleség valóban szerette a férjet, természetes, hogy egy ideig még ha nem is vallja be, érdekelni fogja ez az egész és fájni fog neki, kell idő a gyógyuláshoz.
Szerintem nem kell együtt maradni a gyerekek miatt, de azért meg kell próbálni úgy intézni, hogy lehetőleg a gyerekek a legkevésbé szenvedjék meg és ettől nekik még legyen apukájuk.
Én duplán dühös lennék. Ha meg is bocsátanám neki, fizethetné a gyerektartást arra a másik gyerekre. Jól elintézte magának az a férfi. Ha két szék közé esik, fizetheti a gyerektartásokat kétfelé.
Én biztos kipenderíteném az uram, ha felcsinálna egy másik nőt.
Itt most a környezetemben előfordult egy hasonló eset. 15 éve voltak kábé együtt, a férj folyamatosan megcsalta-szerintem az asszony is tudta, csak szemethúnyt felette-, kiderült, hogy megcsalta-egy eset derült ki-, na azt még megbocsátotta, de utána megint kiderült, hogy megcsalta, de akkor már teherbe ejtett egy nőt. Nekik egy közös gyerekük van. Elzavarta a francba. A nő maradt a házban-hitelre vették pár éve, majd kivásárolja belőle az exet-kocsit vitte a férfi, mert a nő úgyse tud vezetni. Talán egy kis vígasz a nőnek, hogy az ex élete jóformán tönkrement. Hihetetlen számomra is, mert egy szorgalmas, mindenkinek segítő, kedves, barátságos embernek ismertem, de a sors elbánt vele, elfordultak tőle a barátok, a nő, akit felcsinált, 2 gyerekes anyuka volt már eleve, de a gyerekei nem éltek vele, mert megbízhatatlan, állami gondozásban vannak, már a közös gyerek megszületett, figyelik mind a nőt, mind az exférjet és bármelyik pillanatban elvehetik tőlük, egy csomó helyről kirúgták már az ürgét, alig van pénzük, újabb és újabb hiteleket vesznek fel, az autót elvesztette...szóval megkapta méltó bűntetését én azt mondom. Szinte elejétől a végéig csalta a feleséget és mindenkinek dicsekedett vele. Az exfeleségnél maradt a gyerek, fizetheti a gyerektartást, ráadásul bajban van még amiatt is, hogy nagyösszegű hitelt vett fel az exfeleség nevében-szegény nőt most próbálják tisztázni.
Mindig szakításkor bújik ki a szög a zsákból. Olyan dolgokat megcsinálnak egymással az exek, hogy hihetetlen. azt gondolná az ember, hogy 5-10-15 év után emberségesen el tudnak válni, maradt bennük egy kis gerinc...de nem. Ugyanez megtörténhet fordítva is, hogy a nő a gerinctelen.
Mi 10 éve vagyunk együtt a párommal, remélem jól ismerem, és ha egyszer elválnánk, nagyon remélem, hogy embereségesen le tudnánk intézni a dolgot.
Gyerekek, az, hogy kiragadtok egy-két elrettentő példát, az nem azt jelenti, hogy mindenkinél az van:D
Nem gondolkodtok:D
Gondolom ferfi vagy 55‰-os. Hmm, akkor is igy velekednel, ha az asszonyka terhes lenne, de nem toled?
Biztos te is megbocsato es empatikus lennel.:)
Jol tette, a no , hogy kiadta az utjat!
16-os, nyilván ha a te feleségedet ejtené teherbe a szeretője, te kitartanál mellette és tovább élnétek a boldog kis családi életeteket. Igazán nemes gesztus tőled. :)
De nem mindenki ilyen. Általában ha valaki szeretőt tart, tehát nem egy hülyeségből elkövetett futó kalandról van szó, az hosszabb folyamat. Ilyenkor már valószínűleg valami nagyon nem működik a házasságban. Az egyik fél valamit máshol keres és ha nem alkalmi kapcsolatokról van szó, akkor még az sem biztos, hogy a szexet.
Ilyenkor már sokszor nem lehet rendbe hozni. Meg nem is mindig érdemes.
A másik fél ilyenkor biztos megszenvedi ezt érzelmileg, kivéve azt az esetet, amikor már neki sincsenek igazán mély érzései, ilyenkor könnyebb tovább lépni.
A gyerekeknek sem biztos, hogy az a jobb, ha olyan kapcsolatban élnek együtt a szüleik, ahol már csak megalázottságot, haragot, undort éreznek egymás iránt.
Nem, nem, nem!
Amelyik nő képes megbocsátani..mindegy, hogy a közös gyerekekre, vagy akármire fogja...az meg is érdemli, hogy teljesen hüly.ének nézze őt a férje, hogy csak kihasználja, bejárónőnek, cselédnek tartsa!!!!!!!
"Meg kellene bocsátani egy feleségnek a férjének azt hogy terhes lett a szeretője?"
Ha nem lett volna terhes akkor nem lenne gond?
Itt már nem csak a babánál van a gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!