Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya terhes! Valamiért nem...

Anya terhes! Valamiért nem tudok megbékélni a gondolattal. Mit tegyek? (lent) 14/L

Figyelt kérdés

Anya 44 éves, és pár napja mondta el, hogy terhes. Úgy éreztem, mintha gyomorszájon vágtak volna. Váratlanul jött, és mivel már kiskorom óta hevesen tiltakoztam, amikor felhozták a kistesó-témát, úgy érzem, hogy nem tudom, vagy nem akarom elfogadni ezt a dolgot. Szerettem egyke lenni. Nem azért, mert mindig velem foglalkozott, mert ez nem igazán volt így.

Az is gond, hogy anya élettársát abszolút nem bírom, sőt, ki nem állhatom.

Mit tegyek?? Hogyan békéljek meg a gondolattal, hogy testvérem lesz, ha soha nem akartam, hogy legyen?

2015. febr. 3. 19:31
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
#7 nem gondolom, hogy önző vagyok, csak váratlanul ért, mivel soha nem beszélt arról, hogy még egy gyereket akar, főleg nem ennyi idősen. Nem szólok bele, mert nem kimondottan az én dolgom, de váratlan volt tőle.
2015. febr. 3. 19:54
 12/48 anonim ***** válasza:
81%
Én megértem,hogy nem tetszik, én sem örültem volna neki. Viszont nézd a jó oldalát, pár év és elköltözhetsz. Valószínűleg úgy se lesz olyan jó a kapcsolatod a tesóddal ennyi évkorkülönbséggel.
2015. febr. 3. 19:55
 13/48 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem nincs olyan 14 éves, aki ilyen választékosan fogalmaz és hibátlan helyesírással ír.
2015. febr. 3. 19:57
 14/48 anonim ***** válasza:
18%
Öregasszonynak nem való már a babázás. Csak vigyázz mert sok ilyen koros nő mikor megszületik a gyerek, a lányára akarja testálni a vele való foglalkozást. Azt aztán végképp ne hagyd!
2015. febr. 3. 19:58
 15/48 A kérdező kommentje:
#14 Pedig 14 éves vagyok, esküszöm..
2015. febr. 3. 19:59
 16/48 anonim ***** válasza:
12%

Olvasd mar el a sajat kerdesedet! Mirol szol? Arrol, hogy neked milyen jo egyedul, meg mennyire utalod mar csak a testver gondolatatis! Mi ez, ha nem az onzes legnagyobb foka?

Kepzeld el, nem csak TE vagy a vilagon. Anyukad boldog es nem NEKED csinalt gyereket!

Viseld el, hogy ezentul kiesel a pixisbol, es ha nem tetszik, hogy mostantol nem te leszel az elso, meg neha be kell segitened akkor koltozz apadhoz...

2015. febr. 3. 20:03
 17/48 anonim ***** válasza:
10%
Akkor örülj a tesónak, mert a jó géneket szaporítani kell! :D
2015. febr. 3. 20:05
 18/48 A kérdező kommentje:
Amúgy meg két barátnőmnek is nemrég született testvére, és az egyik lánynak már volt egy 18 éves nővére. Tudtommal az anyáink is egyidősek, és ők majd' kiugrottak a bőrükből, annyira várták az új családtagot. Sajnos nálam ez nem így van...
2015. febr. 3. 20:05
 19/48 anonim ***** válasza:
69%
Felénk is mostanában szült egy koros nő. Képzeld, mindig a huszonéves fiai kezébe tuszkolja a babát, amikor azok már a barátnőikkel foglalkoznának. Borzalmas szegény fiuknak.
2015. febr. 3. 20:08
 20/48 A kérdező kommentje:

#17 Nem utálom a testvér gondolatát, és nem vagyok ennyire önző! Eddig sem én voltam az első helyen, szóval akármi történik, nem kerülök oda. Anya sem repesett az örömtől az elején, hidd el. Soha semmibe nem szóltam bele, ebbe sem fogok.

Mellesleg nem értem, miért mész bele olyan dolgokba, amikről halvány fogalmad sincs.

2015. febr. 3. 20:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!