Anya terhes! Valamiért nem tudok megbékélni a gondolattal. Mit tegyek? (lent) 14/L
Anya 44 éves, és pár napja mondta el, hogy terhes. Úgy éreztem, mintha gyomorszájon vágtak volna. Váratlanul jött, és mivel már kiskorom óta hevesen tiltakoztam, amikor felhozták a kistesó-témát, úgy érzem, hogy nem tudom, vagy nem akarom elfogadni ezt a dolgot. Szerettem egyke lenni. Nem azért, mert mindig velem foglalkozott, mert ez nem igazán volt így.
Az is gond, hogy anya élettársát abszolút nem bírom, sőt, ki nem állhatom.
Mit tegyek?? Hogyan békéljek meg a gondolattal, hogy testvérem lesz, ha soha nem akartam, hogy legyen?
Olvasd mar el a sajat kerdesedet! Mirol szol? Arrol, hogy neked milyen jo egyedul, meg mennyire utalod mar csak a testver gondolatatis! Mi ez, ha nem az onzes legnagyobb foka?
Kepzeld el, nem csak TE vagy a vilagon. Anyukad boldog es nem NEKED csinalt gyereket!
Viseld el, hogy ezentul kiesel a pixisbol, es ha nem tetszik, hogy mostantol nem te leszel az elso, meg neha be kell segitened akkor koltozz apadhoz...
#17 Nem utálom a testvér gondolatát, és nem vagyok ennyire önző! Eddig sem én voltam az első helyen, szóval akármi történik, nem kerülök oda. Anya sem repesett az örömtől az elején, hidd el. Soha semmibe nem szóltam bele, ebbe sem fogok.
Mellesleg nem értem, miért mész bele olyan dolgokba, amikről halvány fogalmad sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!