Hol van az a kérdés amiben egy csaj egy gazdag pasitól terhes?
Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 11:01
3/20 anonim válasza:
elvetélt a gazdag pasi meg azóta óvatosabb
4/20 anonim válasza:
(most már csak szigoruan kotonnal)
5/20 anonim válasza:
Én jelentettem. Egy kamukérdés minden jellemzője igaz volt rá. Téli szünet van, ilyenkor megszaporodnak a súlyos családi drámák.
8/20 Költőnő? válasza:
Kiscsaj megd*gatta magát egy gazdag családos f**ival és miután kapott tőle egy kecót kitalálta h nem akarja h odaköltözzön a fickó miután otthon borított mindent.
Röviden.
Ja az kimaradt h nem csak meg*ugatta magát, de fel is csinálta a fickó.
9/20 anonim válasza:
Ennyire rossz a magyar szórakoztató ipar, hogy itt kell vicceket gyártani?
10/20 anonim válasza:
Miért olyan meglepő az.Manapság a nők 80%-a szíve szerint gazdag pasival dugna,és csináltatná fel magát.Szóval miért is kamu az a kérdés?Mai világban ezen nem vagyok meglepődve cseppet sem.Szóval szerintem nem volt kamu kérdés,hiszen a legtöbb nő egy ku...rva:)Lehet lepontozni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!