Minden gazdag férj csalja a feleségét? Ti hogyan látjátok ezeket a dolgokat?
Biztos van olyan férfi, aki nagyon szereti a feleségét/családját és nem lép félre anyagihelyzettől független.
Viszont pont ma gondolkoztam el hasonló dologról. A rendőrségen vagyok gyakorlaton már 3 hónapja és azt vettem észre, hogy szinte az összes rendőr megcsalja a barátnőjét/feleségét. A 3 hónap alatt 13 rendőrből 11-ről tudom biztosan, hogy félrelép (nem tapasztalat, csak nem csinálnak belőle nagy titkot). A rendőrnők közt is akad, aki elárulta, hogy sűrűn csereli az alvótársát, pedig menyasszony.
Ezzel nem akartam senkit megbántani, csak megdöbbent, hogy egy munkahelyen ennyi csaló ember van. De persze biztos, hogy nem minden rendőr/rendőrnő ilyen.
Utolsó!
Csak nem az erkölcsrendészeten vagy??
:)
Off: a rendőrökre jellemző, az egyenruhával könnyű szexet szerezni, szinte tapadnak rád a jelentkezők. :D A dolog másik oldala viszont szerintem az, hogy a megcsalás nem anyagi helyzettől, munkahelytől függ, hanem attól, hogy ki milyen ember. Sajnos a többség hűtlen, de ki lehet azért szúrni, hogy ki nem az.
A munkámból kifolyólag rengeteget utazom, van, hogy havonta csak egyszer vagyok együtt a barátnőmmel, ennek ellenére tudom, hogy nem csal meg és én sem csaló meg őt. Azt is tudom, hogy nem a pénzem miatt van velem. Első ránézésre sokan gondolják ezt, mert nagyon vonzó nő, de megvan mindene, saját magát tartja el, a kapcsolatunk nagyon jó, úgyhogy van mindenféle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!