Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol van az a kérdés amiben...

Hol van az a kérdés amiben egy csaj egy gazdag pasitól terhes?

Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 11:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én is kerestem, mert válaszolni akartam azzal a kérdéssel, hogy nem kamu-e a dolog, mert azért nem volt egészen tiszta a leírás. Az pl. nem derült ki, hogy a ház, amit a gazdag pasi vett a nőnek, az kinek a tulajdona volt. Mert a kérdésben az szerepet, hogy akkor ő most kénytelen-e tűrni, hogy a férfi oda költözzön. Ebből én azt szűrtem le, hogy a ház nem a nő tulajdonába került, hanem a férfié lett. Meg az is fura volt, hogy minek kell megvárni a 9 hónapot, amíg a baba neme kiderül, amikor azt korában is ki lehet deríteni.

De hát végül is eltűnt a kérdés.

2015. jan. 2. 11:49
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem, csak vannak unatkozo gyikoskodok akik azon elveznek ha kamu kerdesse nyilvanithatnak kerdeseket majd toroltethetik azokat
2015. jan. 2. 11:50
 13/20 anonim ***** válasza:
52%

Egy kérdés:

Miért törölték azt a kérdést?

2015. jan. 2. 11:55
 14/20 anonim ***** válasza:
65%
Kerdest nem kerdesbn kell feltenni hanem uj kerdest kell kiirni
2015. jan. 2. 11:58
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

" Kerdest nem kerdesbn kell feltenni hanem uj kerdest kell kiirni"

Kösz :D

2015. jan. 2. 11:59
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Akinek annyi esze van, hogy családosként vegyen a szeretőjének lakást,az meg is érdemli, hogy a nőcske egyedül élvezze a kecót :D
2015. jan. 2. 12:38
 17/20 anonim ***** válasza:
nem egyedül fogja azt élvezni...
2015. jan. 2. 12:41
 18/20 Költőnő? ***** válasza:
Sosem értettem mire jó a trollkodás, bár még mindig jobb, mintha igaz a sztori....
2015. jan. 2. 12:46
 19/20 anonim ***** válasza:
17.# Akkor kivel???
2015. jan. 2. 12:47
 20/20 anonim ***** válasza:

A sztori szerint 16 hetes terhes.

Amúgy meg jó lenne ha egyesek tisztában lennének azzal, hogy hogyan működik a "töröltetés".

Ha jelentik a kérdést, a modi ellenőrzi a felhasználó profilját. Ha előtte mondjuk ketgyerekes családanyának írta magát a kérdező egy másik kérdésnél, akkor elég valószínű hogy a jelentett kérdés egyértelműen kitalált. Viszont ,ha a többi kérdéshez passzol a jelenlegi, akkor nem törlik.

2015. jan. 2. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!