Hogy mondjuk el a családomnak, hogy terhes vagyok?
Kicsit tartok a reakciójuktól.Sosem kedvelték a páromat (idősebb nálam, az egész családja gazdag és ez látszik rajtuk), de idővel rájöttek, hogy tiltással és hasonló dolgokkal nem mennek túl sokra.
Állították, hogy csak a szex miatt van velem, kihasznál, megvesz (drága ajándékok, pénz, 17.szülinapomra autót kaptam) és szakítani fog velem.
Ennek ellenére évek óta együtt vagyunk, az ősszel eljegyzett.Az ő szüleivel én nagyon jól kijövök, az anyukájával 2-3 naponta találkozunk, elmegyünk ebédelni, kávézni vagy vásárolni és szinte mindent megbeszélek vele.
A szüleimmel viszont teljesen más a kapcsolatom, mondhatni felszínes...
Szerintem nyudodtan állj eléjük és mondjátok el:D
Lehet az elején kicsit kiborul de előbb-utóbb el kell fogadniuk hogy szeretitek egymást:)
Nem irigyellek a szüleidért,ha náluk az a kihasználás,hogy a 17.szülinapodra autót kaptál.
Örülnék,ha így kihasználnának engem is.)
De ismerős,mikor nekem is pénzes barátom volt,akitől soki mindent kaptam az "édes anyukám" mindjárt próbálta az apámat a kapcsolatunk ellen uszítani.
Az irígy szüleidnek megmondod aztán kész.A barátodra ezek szerint jobban tudsz támaszkodni,mint rájuk és ez az egyik nagyon fontos dolog!
1.válaszoló vagyok
Most miért kell mindenkit lepontozni?!
Csak segíteni alartam ahogy a többiek is nemtudom mi a baj-_-"
Én tudom,nekik nincsen ilyen gazdag barátjuk,akik nekik autót vesz és amíg ezt olvasták,addig besárgultak az irigységtől:)
(igaz nekem sincs,mégsem vagyok irigy)
Lehet hogy igazad van:D
Nekem sincs kocsim de azért én se csinálom ezt..örülök hogy vannak még értelmes emberek mint te:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!