Az a nő, aki úgy megy férjhez hogy egy rántottát nem tud elkészíteni, hogy akar családot alapítani, gyerekeket nevelni?
na akkor: a kérdező anyós, a vérmesebb fajtából -több gépen pontoz -látszik hogy pillantok alatt 0 -ra pontozta a 25 ös kitűnő rajzfilmet (amit senki más nem pontozhatott le, mert nagyon jó) :D: D
SÓS LÖTTY
érdekes kérdés, megosztó válaszok.
magamból kiindulva, én már 14 évesen tul voltam a csirkevágástól kezdve a süteménysütésig sok mindenen.
tésztát gyurtam, naponta friss kaja van mai napig az asztalon.
étterembe csak alkalmakkor járunk. De legtöbbször én látom vendégül a gyerekeinket és a családot is:-)
nagyon szeretem csinálni! nekem nem teher.
Egyik fiamnak olyan feleség jutott, aki örömködött hogy jééééé a beáztatott bab kifutott a tálból :-D :-D
-bocsánat!!!-
sült krumpli virsli krémlevesek :-( :-( rendszeresek.
sajnálom a gyerekemet( de mit tudok tenni?
a 2,5 éves gyerekei esténként még tápszert kapnak(
amugy tiszta, rendes anyuka, de a konyha rohadtul nem az erőssége.
Velünk laktak 7 évig megtanulhatott volna bármit. nem volt a konyha kulcssra zárva. De Ő nem akart.
Én szégyelném magam(
Megjegyze tudom milyen az éttermi koszt( nagyrészt fagyasztott mikrózott "étel"
vissza kellene térnünk a gyökereinkhez!!!!
Ez a világ viszont nem ennek kedvez. De hál Istennek,egyre több ember választja a más utat)
Amit saját kezemmel készitek, friss alapanyagokból, szeretettel, abban több életenergia van.
A másik oldallal egyetértek, a férfiak egy része tényleg arra is képtelen, hogy egy szöget a falba verjen :-)
Mindenki olyan, amit otthonról hozott.
Kijavitani csak akarattal lehet.
Ki az a barom,aki 20on évesen házasodik?
Aki házasodik,az feltétlen gyereket is akar?
"Ki az a barom,aki 20on évesen házasodik?"
Tehát aki 27-28 évesen házasodik, az szerinted barom!
Mi nálad az ideális kor 65-70?
"minden házimunkát, ill. főzést nagy örömmel és kötelességtudóan végzek."
Ez tök jó, tényleg. De ez te vagy. A nők nagy részének nem igazán az az álma, hogy önként és dalolva magára vegye a házicseléd szerepet. Aki csak muszájból csinálja, az soha nem fogja tudni olyan precízen csinálni, mint aki ezt élvezi. De ez alapján megítélni valakit, hülyeség.
Engem úgy nevelzek hogy egy feleség háziasszony is, megcsinája a házimunkákat, megfőz. Én bizony irtózatosan szégyelleném magam, ha nem tudnék avagy nem is akarnék. Mégis mi más dolga van egy háziasszonynak? Igaz én dolgozom is, de így is én csinálom a munka oroszlánrészét (a párom jóval többet dolgozik), csak néha kérem a segítségét. Egy héten általában 1 nap nem főzök csak.
Tudom, Magyarországon nem divat, régimódi vagyok:)
Hát elég nagy barom,az biztos.
Belekerül egy ilyen ördögi körbe,ilyen ismerősei,vagy rosszabb esetben rokonai lesznek,mint te.
Nincs neked saját életed?
Mit foglalkozol te azzal,más mit eszik vagy mit főz,nem főz?
"vissza kellene térnünk a gyökereinkhez!!!!"
Kell a fenet. A XXI. szazadban elunk, ha nem tunt volna fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!