Az a nő, aki úgy megy férjhez hogy egy rántottát nem tud elkészíteni, hogy akar családot alapítani, gyerekeket nevelni?
Jár a keksz kérdező! De akkor innentől kezdve mit foglalkozol másokkal? Ennyire unatkozol?
Amúgy kíváncsi vagyok kik az aktuális lepontozók. Az ősanya-brancs vagy a 'nőnekakonyhábanahelye' team?
egy enigmatikus film az "anyós-meny-főzés" kérdésről
Szoboszlay Péter: Sós lötty
Mikor a férjemmel összejöttünk, anyósnál éltünk. Ő szerette a maga módján vezetni a háztartását. Mi csak a szobánkat raktuk rendbe.
Amikor saját háztartásom lett, az első kaja, amit főztem húsleves volt. Mindenki meglepődöte , hogy még azt is sikerült elrontani. Konkrétan só, és bors nélkül tálaltam.
Végül nagymamám tartott Skype kurzust.
Most heti háromszor rendeljük a kaját. Kevesebb mosatlan, több idő jut a két picire, a háztartásra ésa bbaromfiakra, kertre.
A vicc, hogy a rántotta a mumusom. Bárhogy próbálom megcsinálni, vagy nyers, vagy száraz.
Ez számomra is furcsa, amikor felnőtt nők nem tudnak semmit konyítani a főzéshez, vagy éppen a háztartáshoz.
Én nemrég költöztem össze a párommal, és minden házimunkát, ill. főzést nagy örömmel és kötelességtudóan végzek.
Igenis megfőzöm az ebédet, legyen az bármilyen leves vagy egy főfogás.
És szerencsémre nagy sikerrel, mert a párom is megdícsér, és van is érzékem ehhez.
Talán az is fontos, hogy ki mit kapott otthon e téren, ill. hogy mennyire elszánt az ember ezek iránt, hogy ezt igenis meg kell csinálni.
De ha valaki egy rántottát nem tud összedobni, elég sajnálatos, én nem is értem.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!