Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az a nő, aki úgy megy férjhez...

Az a nő, aki úgy megy férjhez hogy egy rántottát nem tud elkészíteni, hogy akar családot alapítani, gyerekeket nevelni?

Figyelt kérdés

2015. jan. 26. 07:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 A kérdező kommentje:
Már másodszor kérdezed! Szeretnéd, ha anyós lennék?
2015. jan. 26. 07:59
 22/82 anonim ***** válasza:
85%
A mai világban nem az a legnagyobb probléma,hogy kevés a házias nő,hanem az hogy a férfiak 80%-a egy szöget nem tud beverni a falba,nem még megszerelni valamit,félnek hogy összepiszkolják magukat.Szánalmas.
2015. jan. 26. 08:00
 23/82 anonim ***** válasza:
88%

Jár a keksz kérdező! De akkor innentől kezdve mit foglalkozol másokkal? Ennyire unatkozol?

Amúgy kíváncsi vagyok kik az aktuális lepontozók. Az ősanya-brancs vagy a 'nőnekakonyhábanahelye' team?

2015. jan. 26. 08:00
 24/82 anonim ***** válasza:
93%
Vegul is kit erdekel, miert kell tudnunk, hogy ki es mi vagy? Ismeretlen ember barmit is irhat magarol. Kicsit tul sok infot adtal magadrol.
2015. jan. 26. 08:01
 25/82 anonim ***** válasza:
87%

egy enigmatikus film az "anyós-meny-főzés" kérdésről

Szoboszlay Péter: Sós lötty

https://www.youtube.com/watch?v=a0pjKFu9fGs

2015. jan. 26. 08:01
 26/82 anonim ***** válasza:
96%
Gondolom mellette dolgozol is. Aztan 8 ora munka utan hazaersz es meg gyereket nevelsz, fozol, takaritasz. Majd hullafaradtan beesel a ferjed melle, aki 8 ora munka utan lerogyott a teve ele egy uveg sor tarsasagaban, mert nehogy mar a teremtes koronaja hazimunkaval alacsonyitsa le magat. Ha neked ez jo, csinald, de nehogy mar mi legyunk a rosszak, ha nekunk nem felel meg a haztartasi alkalmazott szerepe a 8 ora munka mellett.
2015. jan. 26. 08:02
 27/82 anonim ***** válasza:
96%
Ah, csak provokalni akar a kerdezo. Koran felebredt, unatkozik.
2015. jan. 26. 08:05
 28/82 anonim ***** válasza:
43%
Ez a szülők hibája. A gyereket gyerekkorától háziasan kell nevelni. Amiket tapasztaltam felnőtt nő, és eláztatja felmosáskor a lakást vagy felnőtt férfi és az udvart nem tudja rendben tartani gáz nem kicsit. A főzésről meg ne is beszéljünk annyi pancser nő, férfi van aki háztartási alapdolgokat nem tud.
2015. jan. 26. 08:06
 29/82 anonim ***** válasza:
88%

Mikor a férjemmel összejöttünk, anyósnál éltünk. Ő szerette a maga módján vezetni a háztartását. Mi csak a szobánkat raktuk rendbe.

Amikor saját háztartásom lett, az első kaja, amit főztem húsleves volt. Mindenki meglepődöte , hogy még azt is sikerült elrontani. Konkrétan só, és bors nélkül tálaltam.

Végül nagymamám tartott Skype kurzust.

Most heti háromszor rendeljük a kaját. Kevesebb mosatlan, több idő jut a két picire, a háztartásra ésa bbaromfiakra, kertre.

A vicc, hogy a rántotta a mumusom. Bárhogy próbálom megcsinálni, vagy nyers, vagy száraz.

2015. jan. 26. 08:08
 30/82 anonim ***** válasza:
20%

Ez számomra is furcsa, amikor felnőtt nők nem tudnak semmit konyítani a főzéshez, vagy éppen a háztartáshoz.

Én nemrég költöztem össze a párommal, és minden házimunkát, ill. főzést nagy örömmel és kötelességtudóan végzek.

Igenis megfőzöm az ebédet, legyen az bármilyen leves vagy egy főfogás.

És szerencsémre nagy sikerrel, mert a párom is megdícsér, és van is érzékem ehhez.

Talán az is fontos, hogy ki mit kapott otthon e téren, ill. hogy mennyire elszánt az ember ezek iránt, hogy ezt igenis meg kell csinálni.

De ha valaki egy rántottát nem tud összedobni, elég sajnálatos, én nem is értem.

22L

2015. jan. 26. 08:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!