Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszacsaltam! Szerinted?

Visszacsaltam! Szerinted?

Figyelt kérdés
Megcsalt a feleségem. Én gondolkodtam fél évig, hogy visszacsaljam-e. Most megtettem! Mindenhol azt olvastam, hogy ez nem fog vigasztalni! Pedig k.rva jó érzés! Most már én is olyan szemét vagyok, amilyen ő volt! Eszembe sem jut, amiken fél évig rágódtam! Csak gondoltam elmondom!
2010. jan. 27. 20:00
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:

El kellett volna hagynod a feleséged, miután kiderült, hogy megcsalt. Most különbnek érezhetnéd magad! Ha komoly kapcsolatod jön, akkor erről fogsz beszámolni, hogy milyen jól megcsaltad a feleséged? Melyik nő fog így melletted maradni? Vagy egyedül szeretnéd leélni az életed?

Megmutathattad volna, hogy te különb vagy, akkor is, ha esetleg te voltál az "oka" párod lépésének!!!

2010. febr. 12. 08:55
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!