Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszacsaltam! Szerinted?

Visszacsaltam! Szerinted?

Figyelt kérdés
Megcsalt a feleségem. Én gondolkodtam fél évig, hogy visszacsaljam-e. Most megtettem! Mindenhol azt olvastam, hogy ez nem fog vigasztalni! Pedig k.rva jó érzés! Most már én is olyan szemét vagyok, amilyen ő volt! Eszembe sem jut, amiken fél évig rágódtam! Csak gondoltam elmondom!
2010. jan. 27. 20:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
Logika egyes. Ha megnéznéd az időt akkor rájönnél hogy kb egyszerre írtunk amiből kitalálhatod hogy nem becses személyednek címeztem, hanem annak aki olvasásom pillanatában utolsóm volt, mostmár előtted van. :) Hopp
2010. jan. 27. 23:16
 32/61 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben elnézésedet kérem! Na,most koppantam egyet! :-)Remélem,megbocsátod a figyelmetlenségemet.Egyébként tényleg igaz,hogy a gyerekeknek bizony többet árt egy rossz házasság,meg a szüleik marakodása,mint a válás.
2010. jan. 27. 23:19
 33/61 anonim ***** válasza:
54%

A 23:06-os vagyok. Igen, igazad van, amennyiben a szülők marják egymást. De ha nincs állandó háború, veszekedés, meg tányérdobálás, akkor mindössze egyetlen megcsalás miért eredményezzen egy válást???

Majd esetleg a kedves Kérdező megírja, hogy mennyi náluk az 1 főre jutó éves perpatvar száma, és abból biztosan kiderül, hogy érdemes -e inkább elválniuk, vagy pedig együttmaradni.

2010. jan. 27. 23:43
 34/61 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretnénk statisztikai kimutatásokat készíteni! :-) Ez az adok-kapok egyébként nálam már bőven elég lenne egy váláshoz.Valahogy nem tudnék ezek után nyugodtan együtt élni egykori nagy szerelmemmel,aki már más ágyat is meglátogatott,s a saját lelkiismeretem is bántana.

Már nem igaz az a mondás,hogy a jó asszony köténye mindent eltakar...

2010. jan. 27. 23:48
 35/61 anonim ***** válasza:
100%
23:06-os az én szüleim nem veszekedtek csak évente egyszer, egyébként csak levegőnek nézték egymást évekig meg rajtam üzengettek. Hidd el nem csak akor rossz ha repülnek a tányérok.
2010. jan. 27. 23:54
 36/61 anonim ***** válasza:
46%
egészségedre! ennyi járt neked!
2010. jan. 28. 00:00
 37/61 anonim ***** válasza:
0%

Nekem is kijárt ám a rosszból. Édesapám sokat veszekedett, egy időben ivott is. De nem váltak el a szüleim, és én is túléltem. Nekem sokkal rosszabb lett volna, ha elválnak, hiszen édesapám is a család része, hiányzott volna.

Na meg hát válás esetén anyagi csőd, meg marakodás, hogy kinek mi jár.

Épp ezért mondtam, hogy inkább csendben dörzsölje a férj a markát, hogy "nesze neked, megkaptad", mint hogy hetekig üvöltsön hogy te "bü**s k***a!"

Egyébként meg az emberek is meg tudnak változni. Nekem már külön családom van, és az unokák születése óta nincs semmi veszekedés vagy probléma a szüleimnél. De ha elváltak volna, az nagy valószínűséggel visszafordíthatatlan, többet nem lett volna együtt a család.

2010. jan. 28. 00:15
 38/61 anonim ***** válasza:
100%

:) Jót nevettem a sztoridon kedves kérdező :)

de a helyzet az, hogy ebben az esetben azt hiszem igazi örömet az okozna neked, ha el is mondanád az asszonynak nem? vagy ez is megtörtént? :) Tiszta dedó :)

Mellesleg nem vagy szemét, ugyanis a házasságotoknak már régen annyi, úgyhogy igazából nem tudtad megcsalni. Ő meg nem azért volt szemét mert megcsalt, hanem azért mert nem mondta el, hogy mással akar lenni és hogy legyen vége.

Szerintem magadnak tennél szívességet, ha megbocsátanál a feleségnek, és egyúttal keresnél egy másik nőt magadnak. Minél hamarabb váltok el, annál kevesebb lesz amit meg kell osztanod, ezt se felejtsd el!

2010. jan. 28. 08:44
 39/61 anonim válasza:
100%

Engem, ha megcsalnának én nem visszacsalnám, hanem elhagynám örökre. Én ezt nem tudnám megbocsájtani. Pedig van 2 gyermekünk.

25/L

2010. jan. 28. 11:36
 40/61 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem érdekell a környezeted véleménye ,akkor miért kérdezel meg másokat?Úgyis az lesz a jó, ahogy te akarod nem?

Most hogy "visszaadtad" a feleségednek, ettől most boldogabb ember vagy ?Ezzel nem változtattad meg a feleséged,sőt ha megtudja tovább folytatja amit tett.És ha ilyen jó érzés neked, mehet a végtelenségig.És mi van a gyerekekkel,ők nem számítanak?

2010. jan. 28. 11:42
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!