Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszacsaltam! Szerinted?

Visszacsaltam! Szerinted?

Figyelt kérdés
Megcsalt a feleségem. Én gondolkodtam fél évig, hogy visszacsaljam-e. Most megtettem! Mindenhol azt olvastam, hogy ez nem fog vigasztalni! Pedig k.rva jó érzés! Most már én is olyan szemét vagyok, amilyen ő volt! Eszembe sem jut, amiken fél évig rágódtam! Csak gondoltam elmondom!
2010. jan. 27. 20:00
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim válasza:
86%
Szerintem szánalmasan erőlteted a jó érzést,a büszkeséget,különben nem írtad volna bele,hogy már te is szemét vagy.Saját magadról mondtad ki az itéletet,sok szerencsét az önbecsapáshoz... ettől biztosan jobban fog ragaszkodni hozzád a feleséged,és nagyon fog szeretni... kicsinyes a bosszú és csak a gyenge jellem fegyvertárában van benne.
2010. jan. 27. 20:46
 22/61 igabcsy ***** válasza:
64%

Tudom a sok prűd most engem is le fog pontozni, de nem érdekel.

Szerintem a lényeget és az egyetlen igazságot az első 20:17-es válaszoló adta meg.

Ugyanis a kérdezőnek nem attól jó, hogy visszacsalta, hanem attól, hogy most már nem rágódik azon, hogy magalázott helyzetbe került. Nem siránkozik a saját sebeinek a nyalogatásával. Ha ennek ez volt az ára, akkor ez volt.

Mert van olyan, hogy valaki egyszer félrelép, de ettől még nem kell felrúgni egy házasságot.

Most a férj is félrelépett, mindkettőjüknek van "sara", ráadásul egyforma nagy.

Ettől még nem kell egyiket sem a pokolra küldeni!

Különben is az vesse rájuk az első követ, aki soha semmiben nem hibázott (és most nem kimondottan a megcsalás témára gondolok).

2010. jan. 27. 20:50
 23/61 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem gyerekes volt és nem is volt értelme, csak d***tál egy jót :D

Miért nem beszéled meg vele inkább?

2010. jan. 27. 20:51
 24/61 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam voltam, hogy lesz aki mellettem van! De mégis! Amúgy általában lesz@rom a környezetem véleményét, az én életemet úgy b@szom el ahogy akarom! Miért nem válok el? Mondjuk mert a 2 gyerek nem akarja, meg mindennek a fele, amit én szedtem össze, a feleségem zsebébe vándoroljon? Sz@rt! Majd ha kis buktával ki tudok szállni! Ez már valóban nem házasság!
2010. jan. 27. 21:00
 25/61 anonim ***** válasza:
82%
Nekem erről az a véleményem,hogy ezzel semmit sem oldottál meg,maximum homokba dugtad a fejed.Viszont,ha TE ezt érezted akkor megoldásnak,akkor ez van,ámen.Bár nem hinném,hogy valamivel is jobban érzed most magad.
2010. jan. 27. 21:55
 26/61 anonim ***** válasza:
4%
Hát, lehet, hogy fura, de szerintem is jól tetted, hogy visszacsaltad. Elhiszem, hogy jó érzés:D Pedig én is lány vagyok, de teljesen megértelek
2010. jan. 27. 21:58
 27/61 anonim ***** válasza:
61%

Figyeljetek már! Teljesen mindegy hogy mit csinált, nem ő kezdte az egészet, és nagy sérelem érte. Most tényleg rágódnia kellene és emiatt esetleg rászokni a kocsmázásra, és nem a gyerekeivel foglalkozni? Meg depisnek lenni?Fenéket! A lényeg, hogy nyugodt a lelke, és még ha a feleségével már nem is működik semmi, de legalább a gyerekekre való tekintettel együtt tudnak maradni.

Hahó! Nem embert ölt! Váljanak el, mert a felesége nem tartotta be az oltár előtt tett esküt? Aztán nézze a gyerekei kisírt szemeit miközben pakol és költözik el otthonról? Na de kérem.

2010. jan. 27. 23:06
 28/61 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,én ezt már nevezném házasságnak,Te megcsaltál,én megcsaltalak,be-beee...Amúgy a gyerekeknek az a legjobb,ha nem a marakodást hallják folyton,meg az önbecsapó szüleikkel élnek,hanem békében élik világukat,anyuci és apuci állandó vitái nélkül.Gondolom,nem csendben tűrve rendezik a dolgaikat.
2010. jan. 27. 23:10
 29/61 anonim ***** válasza:
100%
Na de kérem te aztán tudod a tutit! Akkor megsúgom neked hogy azoknak a gyerekeknek sokkal jobb lenne ha a szülei elválnanának! Akik nem szeretik egymást, azok nem tudnak egymás mellett élni sokáig, előbb utóbb ki fog jönni valahol, és akkor nagyot fognak szívni a gyerekei! Velem is ez volt, sok pénz lett volna a válás "meg ott voltam én is" hát mit ne mondjak örültem a napnak amikor elváltak de tedd csak tönkre a gyerekeid!
2010. jan. 27. 23:11
 30/61 anonim ***** válasza:
52%
Én ugyanezt mondtam,csak más szavakkal.Olvasd el még egyszer,amit írtam.Dettó ugyanez a véleményem.Szövegértés egyes.
2010. jan. 27. 23:13
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!