Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszacsaltam! Szerinted?

Visszacsaltam! Szerinted?

Figyelt kérdés
Megcsalt a feleségem. Én gondolkodtam fél évig, hogy visszacsaljam-e. Most megtettem! Mindenhol azt olvastam, hogy ez nem fog vigasztalni! Pedig k.rva jó érzés! Most már én is olyan szemét vagyok, amilyen ő volt! Eszembe sem jut, amiken fél évig rágódtam! Csak gondoltam elmondom!
2010. jan. 27. 20:00
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
Egyikük sem jobb a másiknál.Épp ész ,épp lélek!
2010. febr. 1. 14:01
 52/61 anonim ***** válasza:
Sajnálni való, ha egy kapcsolat tönkre megy. Mert véleményem szerint a Ti kapcsolatotok már eljutott oda. Úgy hiszem, nekem pokol lenne így élni, megértem, ott vannak a gyerekek is, stb. Viszont egy gyűlölködő, rossz légkörű, feszültséggel, keserűséggel terhelt kapcsolatnak is nagyon megisszák a levét a gyerekek. Egy olyanban pl., mint a Tiétek, ahol Apa és Anya ellenségek, vetélytársak, harcolnak egymással. Ez a gyerekeknek rosszabb is lehet, mintha a szülők külön válnak. Írom ezt úgy, hogy egyáltalán nem vagyok válás-párti.
2010. febr. 11. 00:04
 53/61 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ilyenkor már nincs értelme együtt maradni, hiszen nem szeretitek egymást. Minek sínylődnél egy olyan kapcsolatban ahol a legfontosabbat, a szerelmet nem kapod meg? Váljatok el és felejtsétek el egymást! Ez újra és újra meg fog történni mind a te részedről, mind párodéról. Keress inkább egy normális kapcsolatot.
2010. febr. 11. 08:31
 54/61 anonim ***** válasza:
Butaság! De a te dolgod!
2010. febr. 11. 09:06
 55/61 anonim ***** válasza:
100%
És mi van a másik csajjal?Ő is csak egyszeri alkalmat akart?
2010. febr. 11. 10:37
 56/61 anonim ***** válasza:
72%
Válj el ha ennyre bánt és nem tudod felnőttként a szitut kezelni!
2010. febr. 11. 14:36
 57/61 anonim ***** válasza:
52%

Kedves kerdezo,sztem meg ha mar igy alakult az elet,akkor probald a legjobbat kihozni belole! :)

gyerek miatt en se vallnek el a ferjemtol. Es nem hiszek abban,h jobb a gyereknek ha a szulok kulon vannak.

Sztem igyis lehet boldogan elni egymas "mellett" :) De ne menjen at gyulolkedesbe a kapcsolat.

Erezd jol magad te is a borodben,aztan meg barmi alakulhat kozben..

ez persze csak az en nezopontom.. megjegyzeseket masoktol nem kerek koszonom szepen!! :)

2010. febr. 11. 18:41
 58/61 anonim ***** válasza:
Gratulálok. És ez javított a házasságotokon?
2010. febr. 11. 19:03
 59/61 anonim ***** válasza:
38%
szerintem pont hogy felnőttként kezelte. miért az jobb, ha valaki jelenetet rendez, aztán elválik, és széthullik a család egy botlás miatt? most jó, egál, tiszta lap, innentől tessék jól viselkedni, és még bármi alakulhat :)
2010. febr. 11. 19:10
 60/61 anonim ***** válasza:
26%

Sztem jól tetted! Szemet szemért! Én ugyanezt tenném, nem gyerekes felfogás, érezze a másik is h milyen érzés.

21/L

2010. febr. 11. 20:16
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!