Ti mernetek igy masodik gyereket vallalni?
"Bizony nem minden a testvér. Inkább a pénz a lényeg, ezt tapasztalatból mondom. Úgy legalább több jut annak az egynek. Emlékezzetek a szavamra és az egyedül lévő emiatt sokkal többet kapó gyereketeket kérdezzétek meg ha felnő, hogy jó e neki így, nem kellett volna-e egy testvér. Hidd el, hogy nem kell. Milliárdszor többet ér egy szerető apa és anya a gyereknek. Testvér nem kell."
Jó egy gyökér vagy, már ne is haragudj! Tapasztalatból mondod? Te max annyit tapasztaltál, hogy nem volt testvéred, de arról fingod nincs milyen az, ha valakinek van.
Pénz kell, testvér nem! Ez aztán a mentalitás! Mert ha anyu és apu meghal, jobb lesz egyedül megkapni az örökséget, nem? Semmint megosztozni mondjuk egy öcsivel a bánaton... Idióta barom!
Nekem sokáig nem volt testvérem! 10 év van köztem, és a legidősebb öcsém közt, és van még rajta kívül kettő. Én aztán tényleg TUDOM, hogy milyen, mikor tesója lesz valakinek, pont azért, mert sokáig voltam nélkülük. És igen, nyilván jobban álltunk anyagilag, de egy szeretetteljes családi kapcsolatot soha nem fog pótolni a pénz. És eszembe se jutna olyat kívánni, hogy bárcsak ne születtek volna meg, mert akkor én többet kapok.
Pont az ilyen önző mentalitás elkerülése végett kell minimum 2 gyerkőc a családba.
Kérdező olvasd el ezt a kérdést, szerintem ezek után ti még tíz gyereket is vállalhatók.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!