1. Hány milliós vagyonnal éreznétek biztonságba magatokat hosszutávon? 2. Mekkora fizu milyen körülmények mekkoravagyon lakás mellett mernétek gyereket vállalni tudva hogy egyedül nevelitek fel? (férj fenyegető halála miatt)
Amivel én biztonságban érezném magam, az egy lakás, autó és ezen felül pár millió a bankban szükség esetére vagy értékpapírokban.
Én nem szeretném, ha a párom nélkül kellene majd gyereket nevelnem, de akkor sem esnék kétségbe, ha így alakulna, viszont szeretnék jó életet biztosítani a gyerekeimnek, nyaralásokkal, szakkörökkel, tehát mindennel, amit én nem kaphattam meg anno. Hogy ez mekkora vagyon mellett lenne lehetséges, azt nem tudom..
Reményeim szerint van Isten!!!
Ebben az esetben, inkább te következel...
A férjed felgyógyul és egy fele ennyi idős de normális csajt talál magának!!!
Mindössze 50 millió forint, mivel jelenleg se házam, se rendes munkám, se normális kocsim, se tisztességes végzettségem.
Szerintem nem egy egetverő összeg.
???
Én olvastam volna rosszul a kérdést, hogy az előző ilyen véleményt szűrt le belőle??
1. Hány milliós vagyonnal éreznétek biztonságba magatokat hosszutávon?
Erre válaszoltam. Én vok a 33 mas.
Ha ennyi tőkém lenne nagyon meló sem kellene. Vennák 15 millből egy klassz kis házat 1 millióból egy gazdaságos autót a többiből meg éldegélnék vígan + megcsinálnám az orvosi egyetemet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!