Dolgozó Nők! Hogy végeztek egyedül minden házimunkát? Vagy fusson a lakás 2 hónapig?
Eddig mindent ketten csináltunk párommal,amig főztem rendet rakott,amig felmostam felporszivozott és hasonlók.
Most rengetefet kell tanulnia másfél hónapig,így minden rám marad (én ajánlottam fel).
De fut a lakás,hazaérek fél 6-ra,odateszem a vacsorát,beteszek egy mosást,és mire megvacsorázunk 8 óra.
Utána már nem csinálunk semmit,ez ilyen egyezményes,kell a kettesben töltött idő.
De hogy nem vagyok képes rendbe tartani egy 2 szobás lakás...bár tény,hogy mindent szerteszét hagyunk,de erről lehetetlen leszoklni,csak eddig nem tűnt fel.
Ilyenre hogy portörlés,ablak,egyéb tisztitás,gyakorltilag megszünt.
Hangos házimunka (porszivó) hétvégére marad amikor tarta egy fél órás szünetet és kimegy levegőzni.
Plussz vannak állataink,őket is naponta többször etetni,hetente kitakaritani (tengerimalacok).
Más meg 3 gyerek mellett férj segitsége nélkül tart patyolat tisztaságot...
24/N
FlyLady-zem, nekem ez vált be eddig a legjobban, régen sajnos én is eléggé szétesős voltam ilyen téren...
25/N
vasalni csak a fehér ingjét szoktam páromnak amit évente 3x ha felvesz:) más semmit
ez a mindenki visszatesz ez most azért nem jó,mivel nem akarom ezzel is terhelni,most tanuljon,az az első,ha ezzel szerteszét hagy mindent,hát legyen
én megszoktam hogy nem egyedül,ez vissza is fog térni június után szerencsére...de addigis rendet kellene tartani valamennyire
de most is pl a tiszta ruha nagy kupacban áll:S
az első linkje tetszik:)
Az szerintem is fontos lenne, hogy valahogyan próbáljatok rendet tartani. Ha nincs szanaszét minden holmi a lakásban, akkor a "tisztaságérzeted" is jobb, nem érzed azt, hogy úristen milyen kupi van itt. Azt megértem, hogy este 8-kor már nem állsz neki semminek, így marad a hétvége. Szerintem egyszerre csak egy dolgot csinálj meg (pl. az egyik szobát, a fürdőszobát) és akkor nem annyira megterhelő.
És egyébként nagyon zavarja a párodat, ha te matatsz közben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!