1. Hány milliós vagyonnal éreznétek biztonságba magatokat hosszutávon? 2. Mekkora fizu milyen körülmények mekkoravagyon lakás mellett mernétek gyereket vállalni tudva hogy egyedül nevelitek fel? (férj fenyegető halála miatt)
Remélem férfiak is írhatnak.
1. Hány milliós vagyonnal éreznétek biztonságba magatokat hosszutávon?
5 000 000 Ft megtakarítva szerintem elég lenne nekem hogy biztonságban érezzem magam anyagilag.
2. Mekkora fizu milyen körülmények mekkoravagyon lakás mellett mernétek gyereket vállalni tudva hogy egyedül nevelitek fel? (férj [az én esetemben feleség] fenyegető halála miatt)
Soha semmilyen körülmények között nem akarnék gyereket ha tudnám hogy egyedül kellene felnevelnem. A csonka család nem család (saját tapasztalat), és én egy gyereknek se kívánnám hogy tapasztalja meg milyen így felnőni.
De ha már itt tartunk szerintem ha van hol lakni stb, na mind1 számszerűsítve az összes vagyont házzal együtt kocsival együtt szerintem minimum 17 millónak kellene lennie.
Ebben ház, és kocsi és megtakarított kápé is benne van.
Plusz ez mellé egy 100 ezres állás legalább, így közepesen ugyan de meg tud élni egy felnőtt meg egy gyerek.
Vagy ha semmi sincs saját akkor legalább egy 8 milliós megtakarítás készpénzben és egy tartós állás ami legalább 150 et fizet nettoban.
Ezzel már akár bérelt lakásban is biztosan fel lehet nevelni egy gyereket.
Ha meg valami történik az emberrel akkor úgysem lehet mit kezdeni, akkor lehet akármenyni pénze is az embernek ki lesz a gyerek szülője.
a lakás már megvan. igaz, nem egy palota, de én imádok itt élni.
vagyon? legalább 20 milka, aminek a kamataiból is elvagyok, ha beüt a krach.
fizuból olyan havi 200 nettó lenne az ideális mindezek mellett.
Haldoklik na férjed és te csak a milliókra tudsz gondolni??
Szégyelld magad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!