Ti mernetek igy masodik gyereket vallalni?
Jah és egy ember nem csak megélni akar jó esetben. Fizetni a számlákat meg enni. Hol marad az IGAZI ÉLET??? Merthogy 270 ezer arra már bizony nem elég.
Nekem nincs testvérem, 24 vagyok és hálát adok az Istennek ezért. Mindenki a környezetemben irigyel, hogy nincs tesóm. Baromi szar ha valakinek tesója van..... én a büdös életbe sohasem akartam. Nem jó az egy gyereknek, hidd el!
Én belevágnék ha az lenne minden vágyam, hogy legyen még egy gyerekem. Az anyagiak megvannak rá, itt a ti elhatározásotok kell, hogy akarjátok őt.
Én mindig is 2 gyereket szerettem volna, és nélkülük nem éreztem volna teljesnek az életem. Nekem is rossz, hogy a nagyobbra (aki még csak 2 éves lesz) kevesebb időt tudok fordítani, de valamit valamiért. Az se jó, ha valaki elkényeztetett egyke. Én személy szerint mindig sajnáltam azokat, akiknek nincs testvérük.
A fő probléma a korkülönbség. 6 év pl. már sok. Ha tesó akarsz neki, most kell megtenni, most még ép megfelelő lenne.
Abban azonban igaza van a válaszolok nagy részének, és Neked is hogy ez nem könnyű lesz. Hanem szép...
Az, h milyen lesz a tesók közötti kapcsolat, a szülőkön múlik.
Igaza van 1-nek, 270.000 kevés 4 embernek. Közel 500.000-ből jövünk ki úgy, h vmennyit félre is tudjunk tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!