Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mernétek így gyereket...

Ti mernétek így gyereket vállalni? Kicsit félek.

Figyelt kérdés
A barátnőmnek érdekes családja van. Az egyik nagyanyjának egy gyereke lehetett, a másikat el kellett vetetni mert nem maradt volna életben. Az anyjának lett egy gyereke, utána ikrei lettek volna de mind a kettő betegen született és meghaltak (amúgy 3 gyereket szerettek volna) A barátnőmmel is volt valami pár hónapos korában és 3 héttel hamarabb is született, lett volna még egy tesója de elvetették mert nem fejlődött ki rendesen. Ezek után kicsit félek, én nem akarom, hogy beteg gyerekem legyen vagy meghaljon vagy akármi de gondolom nagyobb rá az esély. Szerintetek?
2013. ápr. 28. 09:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
28%
Nem vállalnék a helyedben.
2013. ápr. 28. 09:18
 2/22 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem meg lehetne próbálni.
2013. ápr. 28. 09:19
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez tényleg aggasztóan hangzik. :/ Ez igazából lutri, vagy-vagy.

Van egy ismerősöm, akinek az egyik testvére babaként meghalt, a másik sérülten született és szintén meghalt.

Ő egészséges volt, és most két gyerek anyja.

Jó lenne azt is tudni, hogy milyen betegségben hunytak el a gyerekek.

2013. ápr. 28. 09:19
 4/22 anonim ***** válasza:
86%
Nem ártana egy genetikai vizsgálat. De ilyen családi háttérrel nem vállalnék gyereket.
2013. ápr. 28. 09:21
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért kiváncsi vagyok, hogy a nagyinál hogy tudták megállapítani, hogy beteg lenne a gyerek. A nővérem 25, és akkor anyukámat még nem UH-ták, mivel nem volt. Én 22 vagyok, engem 5,5kilósnak mondtak, olyan kezdetleges volt a gép. 3,9-cel születtem, ami elég komoly tévedés egy újszülöttnél.

Ma már seperc egy genetikai vizsgálat, ennek fényében nem félnék a helyetekben. Vérvizsgálattal kiderül, hogy gond van-e, vagy csak véletlenek sorozata az egész.

2013. ápr. 28. 09:23
 6/22 anonim ***** válasza:
40%

5-ös!

Anyósomék második gyerekét is el kellett vetetni, mert himlőt kapott terhesség alatt. És ez legalább 33 éve volt, ha nem több.

2013. ápr. 28. 09:30
 7/22 anonim ***** válasza:
62%
Nekem is ez volt a furcsa, hogy honnan tudták a nagymamánál, hogy beteg a gyerek. Az én anyukám a rubeolát kapta el terhesen, mégis itt vagyok.
2013. ápr. 28. 09:41
 8/22 dani900 ***** válasza:
Azért most már sokkal előrébb van az orvostudomány, mint 20-30-50 éve, úgyhogy sokkal jobbak az esélyeid.
2013. ápr. 28. 09:56
 9/22 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem ezek tudatában egy teljeskörü vizsgálat.

Genetikai, hormonális stb... Ezt a nőgyógyász meg tudja mondani.

Te is itt vagy egészségesen.

Ezek tudatában manapság már szerintem lehetséges az egészséges terhesség

Nagymamám 11 gyereket szült meg.

Volt 3 vetélése, mind fiúk.

2 fiú gyermeke halt meg 3 éves kor alatt, az egyik bölcső halállal(állítólag), eg vegyes ikerpár tagjaként

2 fiú nőtt fel.

7 lánygyermeket szült, egyikük 8 éves korában, daganatos betegségben halt meg.

Anyukámnak es testvéreinek sem volt gondjuk később a szüléssel, es a fiú gYermekek kihordásával (állítólag a mamámnak ez volt a gond)

Én a vizsgálatoktól függően mernék vállalni

2013. ápr. 28. 10:05
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

ha a barátnőd sem idegenkedik egy vizsgálattól, akkor az lesz a legegyszerűbb ha elmentek, megnézetitek magatokat, h kiderüljön milyen esélyekkel indultok a babaprojektben.

ezek után a lány helyében is örülnék, ha orvosi papírokat láthatnék az aktuális állapotomról, illetve a gyerekvállalással kapcsolatban. jobb ha minél előbb kiderül az esetleges probléma, és akkor gyógyítható is a dolog.

bízzunk a legjobbakban! :)

2013. ápr. 28. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!