Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Két császár után, ha a doki...

Két császár után, ha a doki azt mondja, hogy heges volt a másodiknál a hasfalam, akkor ti be mernétek vállalni még egy babát így?

Figyelt kérdés
Elég rizikós lenne gondolom, de nagyon vágyom rá. Valakinek volt már ilyen?
2013. ápr. 10. 14:03
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is ezt mondta. Én is vágyom rá, hogy a két fiú után hátha lehetne egy kislány is, de nem merem bevállalni. Egy ép és erős anyukára jobban szükségük van, mint még egy testvérre.
2013. ápr. 10. 14:09
 2/6 anonim ***** válasza:
56%

Szia!

Én úgy tudom elvileg 2 császár az, ami úgymond orvosilag elfogadott, de nem hinném, hogy ez kőbe van vésve.

Talán vele kellene beszélned, konzultálnod és ha úgy állnak a dolgok, akkor a terhesség kezdetétől figyelnétek rá, talán nem lenne baj.

Vele kell beszélni.

2013. ápr. 10. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

Kedves második!

3 császár az ami "elfogadott", de természetesen minden esetet egyedileg kell nézni.

Két anyukát is ismerek, fejenként 5 császárral, egyet néggyel, akik épp gondolkodnak az ötödiken, köszönik jól vannak.

Én a helyedben biztos kikérném még vagy két-három másik orvos véleményét, és aztán döntenék.

2013. ápr. 10. 14:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Barátnőmnek is azt mondta a doki hogy nagyon heges volt odabent minden a második császárnál mikor felnyitotta és hogy harmadik babát már nem fogja tudni bikinivonal metszésből, csak hosszanti irányúból megcsinálni és hogy pár évet javasol mindenképp, 3 nál több gyereket pedig semmiképp.

Ők szeretnének 3.at úgyhogy biztos belevág majd vmikor.

2013. ápr. 10. 14:37
 5/6 anonim ***** válasza:
4 es vagyok, persze kérdezz meg más dokit is, de az operáló orvosod volt az aki ott állt mikor csinálta a második császárt, tehát ő azért jobban meg tudja mondani mi volt a helyzet "odabent" mint most így látatlanban egy másik doki.
2013. ápr. 10. 14:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem az a baj hogy hány császárom volt, hanem, hogy heges belül a hasfalam.
2013. ápr. 10. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!