Két császár után, ha a doki azt mondja, hogy heges volt a másodiknál a hasfalam, akkor ti be mernétek vállalni még egy babát így?
Szia!
Én úgy tudom elvileg 2 császár az, ami úgymond orvosilag elfogadott, de nem hinném, hogy ez kőbe van vésve.
Talán vele kellene beszélned, konzultálnod és ha úgy állnak a dolgok, akkor a terhesség kezdetétől figyelnétek rá, talán nem lenne baj.
Vele kell beszélni.
Kedves második!
3 császár az ami "elfogadott", de természetesen minden esetet egyedileg kell nézni.
Két anyukát is ismerek, fejenként 5 császárral, egyet néggyel, akik épp gondolkodnak az ötödiken, köszönik jól vannak.
Én a helyedben biztos kikérném még vagy két-három másik orvos véleményét, és aztán döntenék.
Barátnőmnek is azt mondta a doki hogy nagyon heges volt odabent minden a második császárnál mikor felnyitotta és hogy harmadik babát már nem fogja tudni bikinivonal metszésből, csak hosszanti irányúból megcsinálni és hogy pár évet javasol mindenképp, 3 nál több gyereket pedig semmiképp.
Ők szeretnének 3.at úgyhogy biztos belevág majd vmikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!