Mennyit adjak igy a szülésznőmnek?
A 28 hét korul felfogadtam, de a 36. hetes uh-n, kiderult, hogy faros a baba, es csaszar lesz.
Megertem, hogy ennek ellenere is szeretnem, ha mellettem lenne. Akarmikor hivhatom, tartjuk a kapcsolatot, akarmi problemam van, ejjel-nappal hivhatom.
Ctg-t hetente o csinalja, igy varnom sem kell a terhesambulancian.
Intezi nekem a kiirt idopontra az egy agyas szobat, a szoptatasban segit , minel hamarabb es minel tobbszor hozza majd a babat, mig az orzoben vagyok. Utana is segit mindenben. Csaszar kozben is ott lesz, o viszi furdetni ferjemmek a babat.
Sote i. klinikarol van szo.
Dokim is van fogadott.
A dokinak 50-60 ezret szanunk, azt mondta, hogy amennyit gondolunk. 5000 fizetek, ha megyek hozza vizsgalatra.
A szülésznőnek mennyit adjunk?
39 hkm
ilyen eseteben ha tényleg melletted áll mindenben
minimum 30 000. egyébként nálunk Debrecenben a klinikán olyan 20-25 körül kapnak a szülésznők,,.
minden jót :)
úh..viccelsz?? 5000????
na kedves kérdező ha te ennyit akarsz adni neki inkább ne is adj.
minimum akkor legalább egy 20-as..
méghogy 5000..
mármint a válaszadónak írtam ezt nem neked kérdező csak meglepődtem :)
első voltam
Kedves 6-os! Te miért adtál pénzt az ügyeletes orvosnak, főleg ha így gondolkodsz. Te tartod fenn a hálapénz rendszert, mert ez tényleg hálapénz.
Én azért adtam a fogadott orvosomnak pénzt, mert a munkaköri kötelességén túl foglalkozott velem. Ezért nem hálás voltam neki, hanem ezt meg kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!