Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A váci kórház szülészetén a...

A váci kórház szülészetén a felújított gyermekágyas osztályt mikor adják át?

Figyelt kérdés
Milyen lett az osztály?
2012. nov. 19. 09:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Múlt héten voltam vizsgálaton a szülésznőmnél, jövő hónapban szülök, de szerinte addig még nem fogják átadni...sajnos...
2012. nov. 26. 14:10
 2/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Én júliusban szülök, remélem addig sikerül átadniuk.

2012. nov. 26. 16:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok,én augusztusban szültem...nekem is ígérték h "addigra" lesz átadás,de nem lett!! :-(( Egyébként kész van már az osztály,csak vmi hülye jogi dolog miatt nem lehet használatba venni!! :-((

A mostani helyzet sem olyan nagyon szörnyű...igaz 6 ágyas termek vannak,de azt a 3-4 napot simán ki lehetett bírni!

Kitartás! :-))

Üdv,egy 15 hetes kiscsaj anyuja

2012. dec. 14. 12:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom,hogy max néhány hét!!! Szóval júliusra már biztosan! :)

Mi idén nyártól próbálkozunk,úgyhogy mi is tuti az újba megyünk már.

Ja és a hatodikon lesz,nem tudom,azt tudod-e.

2013. jan. 29. 14:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hogy a hatodikon lesz, köszi az infót. Biztos, hogy néhány hét múlva átadásra kerül? Te tudod, hogy miért húzódott eddig?
2013. jan. 30. 10:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Az infót egy ottani szülésznőtől hallottam. Biztos csak akkor lesz,ha már kész :)

Sajnos teraszról nem lehet már babát kukkolni majd,a hatodikon nincs :(

Viszont a bejáratnál lesz a végigablakos terem és ott pihiznek majd a babák,ha nem a Maminál :)

2013. jan. 30. 11:34
 7/8 A kérdező kommentje:
A teraszt nagyon sajnálom, mert amikor a sógornőm szült, akkor nagy jó volt ott kint beszélgetni, babát nézni stb.! A szobákról tudsz valami konkrétat, lesz saját fürdőszobájuk? Az Apukák még mindig nem mehetnek be a kórterembe?
2013. jan. 30. 13:57
 8/8 anonim ***** válasza:

A szobákról sokat nem tudok, de továbbra sem mehet be az apuka, csak kintről lehet kukucskálni az ajtóból.

Meg hát az új üvegablakos őrzőbe szuperül be lehet majd látni.

Kíváncsi vagyok én is nagyon! :)

Kinél fogsz szülni?

2013. jan. 30. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!