Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit kell vinni a babának a...

Mit kell vinni a babának a kórhárba? (váci kórház)

Figyelt kérdés
Két éve szültem a kisfiam ,akkor még mindent adtak bent csak azt a ruhát kellett vinni a picinek amibe hazavittük.Most viszont azt hallottam ,hogy ez változott és már nem adnak semmit, mindent vinni kell.Ez így van?
2011. szept. 19. 09:27
 1/5 anonim ***** válasza:
januárban szülte ott,popsitörlőt és pelust kell venni,meg hazahozós ruhát.
2011. szept. 19. 09:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Másfél éve szültem Vácon. Pelus (néhányat adnak, de általában nem elég), popsi törlő, textil pelus és "hazajövős ruha" kellett mindössze.
2011. szept. 19. 10:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen két éve is így volt. De most az egyik ismerősőm azt mondta ,hogy már a babának a benti ruháját is vinni kell.Ezért érdekelne ,hogy változott e mostanában valami.
2011. szept. 19. 10:45
 4/5 okoska31 ***** válasza:
mivel minden kórház eltérő lehet nem tudom. de szerintem az a legegyszerűbb, ha viszel mindent ami kellhet - második gyereknél már nyilván tudod- és legfeljebb nem használjátok a sajátot.
2011. okt. 1. 13:31
 5/5 anonim válasza:
Április végén szültem Vácon. Popsitörlőt és pelust kellett vinni, illetve a szülésre egy törülközőt, amibe belecsavarják a picit, mikor a pocakodra rakják. Popsikenőcsöt és saját textil pelust érdemes még vinni, én legalábbis szívesebben használtam büfiztetéshez, mint a kórházit. Ruhát, azt kaptunk, csak a hazajövős kellett.
2011. nov. 30. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!