Császárnál nem láthatom a babámat utána? Nem adják oda?
Egy pillanatra láttam, megpuszilhattam, és vitték a csecsemő osztályra fürdetni, felcimkézni, felöltöztetni...
De a párom aki kint várt, mehetett a cscsemőssel, fényképezhette, és miután rendbe rakták, ő foghatta egy 20 percet, majd szóltak neki, hogy mehet fel az osztályra hozzám a szobába. Ott kipakolt nekem a szekrénykémbe, kirakott nekem enni inni, másnap ott legyen reggel nekem ha kell míg meg nem jön, és megmutatta a fénKépeket a lányunkról.
Másnap délben mikor kivették a katétert, a gerinc érzéstelenítő szettet, akkor mehettem el a babámért, onnéttól kezdve velem volt.
Győrben szültem. Miután megmérték, megfürdették, felöltöztették behozták pár percre, s ment az inkubátorba melegedni, aztán mikor az inkubátorban felébredt, már hozták is hozzánk a "pihenőbe", s csak este vitte el a férjem a csecsemősöknek, mert ugye még nem lehet felkelni, s így nem tudtam egyedül ellátni. Aztán reggel visszakaptam, s onnantól velem volt!
Szerintem kórháza válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!