Program császárnál fogadtok anesztes orvost? Ha igen van tarifája?
Figyelt kérdés
2012. máj. 3. 11:26
1/6 anonim válasza:
A legfontosabb orvos az aneszteziológus, csak ezt sokan elfelejtik. Elaltatni mindenkit rohadt könnyű, csak fel is kéne ébreszteni és nem mind1, hogy ébredsz.
2/6 anonim válasza:
Nekem is programcsászárom volt, de nem jutott az eszembe, hogy fogadjak valakit... Lehet szerencsém volt, de egy tünemény dokit fogtam ki. Nem altatott, így végig tudtam mi történik.
3/6 A kérdező kommentje:
Én biztos fogadok.Azt nem tudom,hogy pénzt vagy ajándék csomagot illik ilyenkor adni.Ha pénzt mennyit?
2012. máj. 3. 11:48
4/6 anonim válasza:
Nem fogadtam. Volt egy epe műtétem, és egy császárom is, de mindig csak a dokinak adtam, ami műtött.
5/6 anonim válasza:
1.baba: nem fogadtam, de nem is tehettem volna mert a kórházban összesen 2 anesztes van.
2.babát két hét múlva szülöm: nem fogadok most sem mert az elsőnél az anesztessel nem voltam elégedett, s a fellépő problémák miatt most csak altatásban lehet a császár :(
6/6 anonim válasza:
Szia! Én nem fogadtam eddig. Ha program császárod lesz, akkor az orvos biztosan tudja az anesztesek beosztását, és talán tudja úgy időzíteni a császárt, hogy ahhoz kerülj, akit szeretnél. (Én legalábbis így fogom megbeszélni ezúttal.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!