Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Program császárnál fogadtok...

Program császárnál fogadtok anesztes orvost? Ha igen van tarifája?

Figyelt kérdés
2012. máj. 3. 11:26
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
A legfontosabb orvos az aneszteziológus, csak ezt sokan elfelejtik. Elaltatni mindenkit rohadt könnyű, csak fel is kéne ébreszteni és nem mind1, hogy ébredsz.
2012. máj. 3. 11:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is programcsászárom volt, de nem jutott az eszembe, hogy fogadjak valakit... Lehet szerencsém volt, de egy tünemény dokit fogtam ki. Nem altatott, így végig tudtam mi történik.
2012. máj. 3. 11:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Én biztos fogadok.Azt nem tudom,hogy pénzt vagy ajándék csomagot illik ilyenkor adni.Ha pénzt mennyit?
2012. máj. 3. 11:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogadtam. Volt egy epe műtétem, és egy császárom is, de mindig csak a dokinak adtam, ami műtött.
2012. máj. 3. 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:

1.baba: nem fogadtam, de nem is tehettem volna mert a kórházban összesen 2 anesztes van.

2.babát két hét múlva szülöm: nem fogadok most sem mert az elsőnél az anesztessel nem voltam elégedett, s a fellépő problémák miatt most csak altatásban lehet a császár :(

2012. máj. 3. 21:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én nem fogadtam eddig. Ha program császárod lesz, akkor az orvos biztosan tudja az anesztesek beosztását, és talán tudja úgy időzíteni a császárt, hogy ahhoz kerülj, akit szeretnél. (Én legalábbis így fogom megbeszélni ezúttal.)
2012. máj. 16. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!