A programozott császárnál miből döntik el az időpontot? Az orvos dönt, vagy az anyának is van beleszólása? 4éves lesz a lányom mire megszületik a tesó, mennyi az esélyem a hüvelyi szülésre? Nem szeretnék megint császárt, főleg nem programozottat!
Az elsö szülesemkor megkerdeztek, mikor szeretnek X-edike körül. Kesöbb szerettem volna (biztam benne, hatha megszületik magatol :))), addig nem engedtek kitolni, közeputban maradtunk. Az ora-percet az asszisztens beirta. Reggel 8-tol X oraig dolgoznak, en voltam az elsö...
Külf-ön szültem, itt az ügyeletes orvos, aki aznap ügyeletes, igy a korhazi asszisztens dolga ezeket eldönteni.
Én január 9-re vagyok kiírva a második babánkkal, és azt mondta a doki, hogy 38. hét utánra beszüljünk meg egy időpontot, hogy mikor fekszem be a műtétre.(persze ha a baba nem dönt úgy, hogy hamarabb jön)
Tegnap meg is beszéltük, hogy jan.2-án befekszem, és 3-án megcsászároz.
2.-nak: ha a baba nem fordul meg, tehat nem a feje van lefele, akkor csak csaszarral vallalja manapsag minden orvos, a 36.het letelte utan adjak az idöpontot.
(Legalabbis itt külföldön.)
1.
Szia!
Harmadik babámat várom, hivatalosan február 9-re vagyok kiírva. A doki nem várhat addig, előreláthatólag február 2-án veszi ki.
A második babámmal anno április végére voltam kiírva, mondta, hogy április 22...mondtam, hogy ne...( a volt férjem szülinapja ), 23-a..( nem az a hónap, de az én szülinapom ), így megegyeztünk a 24-be:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!