Fogadott orvosom van,5ezer forint egy vizsgálat, de a szülésnél max.15-20ezer forintot tudunk neki adni, ez nem ciki?
Én biztos, hogy nem fogadnék, ha nem engedhetném meg magamnak. Mondjuk én amúgy sem fogadtam. Ha meg szűkös a kassza, biztos lenne jobb helye annak a pénznek, ha megszületik a baba.
Szerintem mondd meg az orvosnak, hogy sajnos úgy álltok, hogy nem tudsz neki adni (vagy ha mindenképp, akkor mondd meg, hogy ennyit tudsz) így is vállal-e. Így tiszta.
Én ugyan a második vagyok, de leírom. Én kétszer szültem, egyszer sem fizettem. Magánrendelésre jártam, alkalmanként 8000 Ft-ot fizettem. Szülésért már nem fizettem volna. Ügyeletesnél szültem, mindenki rendes, normális volt velem.
Amúgy sem az orvos szül, hanem te, és aki még sokat segít, az a szülésznő. Az orvos akkor van ott, ha baj van (de nem szeretném azt hinni, hogy ez esetben azért ne látna el rendesen, mert nem fizetek neki), illetve ő varr, ha van mit.
Még annyi, hogy én a gyerekemmel szemben éreztem volna rosszul magam, ha 50-100 ezreket fizetek a szülésért, ahelyett, hogy rákölteném.
Első vagyok!
Nekem 20 ezer forint volt az egész terhességem!Ebből 10 ezer a 4D-s UH!A másik 10est a szülésnél kellett adnom, mert kitalálták nekem, hogy nincs orvos aki beadja az edát, és kéne egy kis segítség, hogy átjöjjön a szülészetre!Oxival szültem, burkot repesztettek, indított volt, szörnyű fájdalmaim voltak, és ha épp nincs nálunk pénz hagytak volna még ott szenvedni!És ez mind azért mert sok kedves anyuka szórja a pénzt az orvosoknak.Kettőnk bruttó bevételéből havonta 50ezer forintot von minimum a TB!!!Ez nem elég?Ha kézbe kapnám, akkor én is odaadnám annak aki megérdemli!!De én nem azért szültem gyereket, hogy valakinek álljam a nyaralását, hanem, hogy boldogok legyünk!És az, hogy sz.ar a rendszer az nem az én hibám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!