Fogadott orvosom van,5ezer forint egy vizsgálat, de a szülésnél max.15-20ezer forintot tudunk neki adni, ez nem ciki?
18-dik 18.00-ás.
Éntőlem is vonták a TB-t. Erre a szülőszobán se streil kesztyű, se magnéziumos infúzió nem volt, úgy rohantak más osztályról kérni. Ha tudom inkább megveszem és viszem magammal. Elég szarban van az egészségügy, de tényleg nem nekünk kellene húzni a rövidebbet. Bezzeg tüzijátékra telik az országnak. Ez a durva.
Most kiderült, hogy hónap végén lejárt a szerződésem, nem hosszabbítanak, én is rajta vagyok a leépítési listán. Na mostmár ha tehetném se tudnám meggondolni, hogy akarom-e a babát. Merthát önző vagyok és így is szeretnénk. Erről a kormány is tehet. Segíthetne az egészségügyön, normálisan megfizetnék az orvosokat is, munkát teremtene, és akkor a népesség lehet, hogy nőne és nem csökkenne. Ja igen majd minket kikészítenek, mert kell a külföldieknek a hely. nekik bíztos rendes ellátás is járni fog, de mi keressük ki majd annak is az árát. Ami ebben az országban folyik az már katasztrófa.
ma 21:24
Nagyon igazad van sajnos!
Az egyik válaszolónak.!
Mondtam már, hogy a magánrendeléssel semmi bajom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!