Mitől függ hogy az apuka bemehet e a császármetszésre? Az intézmény-orvos v ki dönti el? Pécsett fogok szülni
Figyelt kérdés
második babám várom február végére. a fiam sajnos császárral született. nagyon bizom benne, h ezuttal simán szülök, de mivel kicsi a korkülönbség szerintem esélyesebb h ujra császár lesz a vége.az elsőnél nem is kérdeztünk rá, fle sem merült h apa is bejön, hisze gyorsan történt minden. ugyanannál az orvosonál fogok szülni Pécsett a klinikán most is, volt valaki akinek a párja is bemehetett?2011. dec. 5. 19:33
1/8 anonim válasza:
Nem mehet be, a műtőig kísérhet, ott várhat és kiviszik neki a babát.
2/8 anonim válasza:
De bemehet az apuka. 3 hónapja császároztak és benn volt a műtőben. A fejemhez ültették és fogta a kezem. Mikor meglett a baba rögtön a kezébe adták. Miskolc Semmelweis Kórház egyébként.
3/8 anonim válasza:
egy éve, Miskolcon a megyeibe is be mehetett, egy barátnőmnek a férje bent volt.
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy irtatok! gondoltam amugy h Pécsett nem lehet...de azért majd rákérdezek a dokimnál hátha...:S :D
azt nem tudod véletlenül kedves pécsi válaszoló, hogy a gyermekágyas osztályon az 1ágyas "vip"szobába hogy lehet bekerülni? napidija van v ilyesmi?engem nagyon zavart anno az, h nem tudtam pihenni semmit, mert ha az én babám épp szundizott, valakié tuti épp nagyon sirt...:) s jó lenne ha kicsit nyugisabb lenne, s láttam h vannak ilyen 1ágyas max 2ágyas szobák is. kerül amibe kerül:) köszi
2011. dec. 7. 11:43
6/8 anonim válasza:
pécsi vagyok, úgy tudom hogy csak az igazgató "emberei" mennek oda, ill. ha teltház van. De szerintem meg lehet mindent oldani borítékkal. Ki a dokid?
7/8 anonim válasza:
pécsi ismét, kétágyasba kérheted magad ha van hely. Én ott voltam, jó volt.
8/8 A kérdező kommentje:
Hánzli dokinál szülök (ismét) ő főorvos, de nem a prof. na majd ezt is lebeszélem vele ha eljön az ideje:)
mégegyszer köszi az infokat!
2011. dec. 7. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!