Hogyan zajlik a szülés a Péterfy kórházban?
Van valakinek tapasztalata a Péterfy szülészettel kapcsolatban? Orvos? Nővérek? Csecsemősök? Mennyire szeretik szenvedni hagyni a vajúdó anyukákat? Mit kell vinni?
Köszönöm előre is!
Szia
Én februárban szültem fogadott dokinál. Hát igazából nekem nemvolt rossz tapasztalatom. Igaz egy fiatal kis tanuló csajszit fogtam ki így én voltam az alany akin gyakorolta a gátvarrást :)Plusz 2x nemtalált bele a vémámba de igazából a fájdalom mindent vitt :) Amúgy nagyon segítőkészek voltak egyből kérdezték kérek e EDA-t meg ilyenek segítettek felöltözni is szóval ilyen téren teljesen pozitív. A csecsemősök hát az már kevésbé pozitív... nagyon szigorúan betartják a szabályokat ők nem olyan szimpik legalábbis nekem nemvoltak azok... :)
Amit vinni kell fentvan a Péterfyszülészet honlapján megtudod nézni. :) Remélem segítettem ha kérdésed van még kérdezz nyugodtan hátha tudok segítenni :)
Nekem 2 hónapos a kislányom, ügyeletes orvosnál szültem. A fájdalomcsillapítást felajánlották az elején, kaptam összehúzódás-gyorsítót is (azt hiszem oxitocin). A doki minden nap reggel és délután megnézett minket, pedig csak 1x volt ügyeletes míg bent voltam.
A csecsemősökkel nekem is volt problémám. Az oké, hogy nálam van a baba 0-24-ben, de én egyszer akkor sem tudtam "leadni", mikor zuhanyoztam volna. Határozottan vissza is szóltam: mégis mit gondol, hagyjam a 2 napos babán egyedül a szobában??? Márpedig én sajna nagyon véreztem, kellett a napi 2 zuhanyzás (több is jó lett volna). Szerencsére a párom jött reggel-este, akkor zuhanyoztam :-(
A nővérek jó fejek, kérdezik a fájdalomcsillapítást, adtak tanácsot hogy feküdjek-üljek-álljak, hogy kicsit könnyebb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!