Szult valaki mostanaban a Szent Imre korhazban?
Erdekelne, hogy mik voltak a tapasztalatok....Veled lehetett a Baba? Noverkek milyenek voltak? Kinel szultel?
Koszonom a valaszokat! :)
hú, elég hosszú lenne...
röviden:
dokik, szülésznők tünemények, egy élmény volt a szülés. a kórház is nagyon korrekt, tényleg baba-mama barát.
újszülött részen: nekem a csecsemős nővérekkel rossz a tapasztalatom (tisztelet a kivételnek, de a többségben semmi segítőkészség nincs. a lényeg, hogy mindent meg kell kérdezni, kérni, és akkor sem biztos, hogy segítenek.)
de a baba veled lehet folyton (mondjuk ha látogatók jönnek, vagy zuhanyzol, akkor érdemes bevinni a nővérekhez, de minden más időben együtt lehettek).
nekem 4 napot kellett bennt lennem, nagyon jó volt már hazajönni.
ez 2010.júliusában volt, ápr.végén megyek ismét!
Ahogy írta az előttem lévő, nekem is kb ezek a tapasztalataim.
Dokik, szülésznők kedvesek, segítőkészek, a csecsemősök meg az ellentettje! Senki nem segített a szoptatással sem, pedig a 2. napon már megindult a tejem! Csak egy fejőgépet adtak oda, és üveget!
De a baba végig veled lehet! Viszont senki sem jöhet be hozzád a szobába, a szülészet ajtajáig tolhatod ki a picit, a látogatók kintről nézhetik meg az üvegajtón keresztül, neked meg ki kell menni, ha találkozni akarsz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!