Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki a kistarcsai...

Ludmill@ kérdése:

Szült valaki a kistarcsai vagy kórházban?

Figyelt kérdés
Kinek milyen élményei vannak? Milyenek a szobák? Tiszta? Orvosok kedvesek? Az első gyerekem a Péterfy-ben szültem és az szörnyű hely volt. Nem baba -mama szobában voltam sajnos ( már megbántam). Várom a tapasztalatokat.
2011. dec. 9. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Augusztusban szültem ott. Sajnos telt ház volt, s a nőgyógyászati osztályra kerültem, de olyan szobában ahol kismamák voltak. Velem az orvosok kedvesek voltak. A baba ott van veled állandóan, csak fürdetni viszik el. A szobák tiszták, az orvosok kedvesek, a szülésznők és a nővérek is. Nem volt fogadott orvosom, de nem bántam meg. Alapvetően szép élményem van róla, igaz bent voltam 10 napot, mert cukrosan befektettek.
2011. dec. 10. 00:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod.
2011. dec. 11. 08:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Még azt elfelejtettem, hogy a babának vinni kell cuccost: pelenka meg törlőkendő. Mert pelust csak 4 db-ot adtak, akkor amikor megszületett. De ha kérsz, lehet hogy kapsz, én vittem neki inkább.
2011. dec. 12. 07:57
 4/4 anonim válasza:
Én július elején szültem Kistarcsán és csak pozitív élményeim vannak. Volt fogadott orvosom és szülésznőm is, de igazából az akkor ügyeletes orvos és szülésznő is egyaránt kedvesnek tűnt. Alapítványi szobát kértem, 2 ágyasat, ami éjszakánként 5000 Ft, és nagyon nem bántam meg. Nagyon szép tiszta, valamint a saját fürdőszoba, WC szerintem nagyon sokat számít. A baba éjjel-nappal veled van, bármilyen szobába kerülsz. A szülőszobák is szépek, nagyon jól felszereltek mindennel. A csecsemős nővérekről előtte nem hallottam/olvastam túl jókat, de teljesen mást tapasztaltam, mindegyikük nagyon kedves volt, ha kérdeztél valamit, vagy kérted, hogy mutassanak meg ezt-azt, készséggel segítettek. Az egyedüli gyenge pont az ebéd, azt hiszem, a 3 nap alatt egyikhez sem nyúltam hozzá, bár a család annyi mindent hozott, hogy nem is volt rá szükség, a hűtőbe alig fért be. :)
2011. dec. 13. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!