A SOTE II-n fogok szülni, Dr. Kisfalvi István a fogadott orvosom. Milyen a szülészet? Milyen az orvos hozzáállása a szüléshez? 18. hetes kismami
Én is ott szültem a fiam másfél éve, nem az általad írt orvosnál.
A Sote II. általános 'szabálya', hogy minél előbb legyen meg a gyerek. Rutin az oxitocin, rutin a gátmetszés és rutin a hasbakönyöklés. Nem minden babát tesznek születés után azonnal mellre, én épp hogy ránézhettem a fiamra. A csecsemősök szinte semmit nem tesznek, hogy szoptass, nekem bukott a fiam 2x is szopiidőben és szinte megtiltották, hogy megszoptassam, mert hogy minek, ha úgyis kihányja. Cukros vizet minden baba kap. Ha ezek Téged nem zavarnak, akkor az a Te helyed.
Én most az Istvánban fogom szülni a kislányomat, ha minden jól megy 2 héten belül. Direkt ezek miatt nem mentem vissza Sote-ra.
DE! Mint minden kórházban, itt is biztos vannak jó és rossz élménnyel szült nők. Ha császároznának vagy ha koraszülött lenne a baba, akkor a Sote a legjobb hely. :)
Kellemes babavárást Neked!
Én 5 hónapja szültem ott, engem császároztak de még az örzőbe felhozták hogy megnézzem, A csecsemősők, volt egy-kettő aki mogorva de ha kérdezel és nem csúcsidőbe reggel vizitkor akkor segítőkészek, hozzánk bejöttek megmutatni hogy kell szopiztatni..a cukros vizet ha benthagyod akkor itatnak vele ha melletted van akkor te adsz neki ha akarsz.. ha nem , nem, ha nem indul be a tejed és besárgul a tápszert megbeszélik veled...éjjelre bent lehet hagyni..mondjuk ott is a mogorvák húzták a szájukat de ez van.. és én csak éjjel 1kor vittem be addig sírt szegény éhes volt tápszert nem adtak a vizzel nem lakott jól a tejcsim még nem indult be csak itthon..de 5kor már mentem is érte..
Én se nála szültem de sokan dicsérik a kórházat sok rendes fiatal orvos van aki segítőkész
Bocsi ha hosszúra sikerült
3 éve szültem, és 3 hét múlva szülök ott megint.
Én 16 órát vajjúdtam, nem kaptam oxitocint, csak a kitolás előtt, ill. nem volt gátmetszésem sem, teljesen természetesen szültem meg a fiamat.
Sajnos intenzívre került egy fertőzés miatt, a PIC-ről csak jót tudok mondani, nagyon jól bántak a kisfiammal, be sem merném vállalni olyan kórházban a szülést, ahol nincs intenzív, mert így végig ott lehettem vele. 3 óránként lehetett látogatni.
A csecsemősök összeségében segítőkészek voltak, persze volt 1-2 mufurc, de szerintem mindenhol van.
A szülőszoba modern, jól felszerelt, a szülés után másfél órát hármasban hagytak minket, sőt nekem rögtön a hasamra tették, után bebugyolálták és még szoptatni is segítettek rögtön. Szóval nekem nem volt olyan rossz tapasztalatom, mint az első válaszolónak, sőt lényegében pozitív volt (magát a hosszú szülést leszámítva) minden.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Van pozitív és negatív is.:-)
Nekem szimpatikus a doki,nővérem szült nála 12éve és nagyon meg volt elégedve.
A pár nap kórházat meg remélem túléljük majd.:)
Szia!
Én 1 éve szültem a dokinál, nagyon elégedett voltam vele.
Nagyon természetes szülés párti, nekem az első császárral született, (nem nála) de ő végig sulykolta belém, hogy ez az lesz. Sajna nem sikerült, nem a doki hibájából, maximálisan elégedett voltam vele, nagyon kedves, minden nap bejött, még akkor is amikor amúgy szabadnapos volt, néha nehéz elérni telefonon, mert jön-megy rohan, tv-ben dolgozik stb, de pl az asszisztensét vagy ha lesz fogadott szülésznőd akkor azt mindig eléred, soha nem maradsz tanács, elérhetőség nélkül.
A kórházról. Én pozitívan csalódtam a SOTE I-hez képest!
Én egyetlen nővérrel találkoztam, aki mufurc volt, mind csecsemősök, mind osztályos nővérek nagyon aranyosak voltak, ha segítségre van szükséged kérni kell, mert amúgy nem ugrálnak az ágyad mellett, de mindenben segítenek.
Bármi kérdésed van írj nyugodtan!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!