Altatásos császárnál mikor kell csövet/tubust nyelni?
Figyelt kérdés
Mielőtt elaltatnak vagy utána?
Májusban szülök, altatással, emiatt kérdezem. Második baba lesz, első spinális érzéstelenítéssel volt.
2012. márc. 25. 22:26
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugtató volt a válaszod.
2012. márc. 25. 22:28
3/9 anonim válasza:
Ugyan más műtétem volt altatásban nem császár, de határozottan altatás után került cső a torkomba. És ébredés előtt szedték ki. Csak onnan tudom hogy volt, hogy fájt a torkom amikor felébredtem.
4/9 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm.
2012. márc. 25. 22:32
5/9 anonim válasza:
Nekem ébredés után szedték ki!
Eleve azért kell, mert a tudatodnál kell lenned, lélegezned kell magatól, mikor kiszedik.
Tőlem kérték,hogy nézzek a dokira és csak akkor szedte ki.
De mivel tök kába voltam még, így nem nagyon emlékszem!
6/9 anonim válasza:
Nekem is más műtétem volt, de nekem is altatás után tették be, és még akkor szedték ki mikor még aludtam!ne izgulj, nem érzel majd semmit :) sok boldogságot a babóhoz!
7/9 anonim válasza:
Nyugi azt ahogy elaludtál utána teszik be. Nekem mondjuk megsértették egy picit a légcsövemet, de semmi bajom nem lett, csak kicsit kapart a torkom, mintha meg lettem volna fázva. Bár ez nem császárnál volt, hanem egy más fajta műtétnél..
8/9 anonim válasza:
Ja és mielőtt felkeltem már nem volt bent a cső
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, akkor az biztos, hogy miután elaltattak, utána teszik csak be, ez jó hír :) A kivételt majd meglátjuk, a torokkaparás és köhögés császáros hasi műtét után biztos nem lesz kellemes, de mindenki túléli :)
2012. márc. 26. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!