Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukak, a csaszarnal a...

Anyukak, a csaszarnal a kateter felhelyezese faj nagyon?

Figyelt kérdés
3 nap mulva programozott csaszarom lesz,es ettol felek a legjobban.milyen erzes?
2011. dec. 12. 10:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Én úgy elvoltam kábítva, hogy azt se tudtam hol vagyok.

Már úgy toltak át a műtőbe, hogy fel volt helyezve, majd beadták az érzéstelenítőt.

2011. dec. 12. 10:35
 2/19 anonim ***** válasza:
Nagyon sok helyen altatasban teszik már fel,nekem eddig kétszer tettek fel,az elsőnél elég sűrű fájásaim voltak,ugyhogy a katétert komolyan mondom meg sem éreztem. A máűsodiknál szintén voltak fájásaim,de csak ritkák és lightosak,de ez sem volt valami nagy fájdalom. Ahoz tudnám hasonlitani az érzést amikor a nőgyógyász vizsgálaton fel tolja azt a műszert(kacsát?) és szétnyitja kicsit lent hüvelyt h. meg tudjon vizsgálni. Szóval csak egy pillanat az egész és semmivel sem kellemetlenebb szerintem mint egy nőgyógyászati vizsgálat.
2011. dec. 12. 10:37
 3/19 A kérdező kommentje:
Koszonom,nekem altasasos lesz a mutet.jo lenne ha csak az altatas utan tennek fel.Felek tole
2011. dec. 12. 10:38
 4/19 anonim ***** válasza:
25%

Biztos, hogy előtte fogják felrakni, mivel magad alá fogsz üríteni - és ezt vedd szó szerint -, attól, amikor a tűt beszúrják a hátadba.

Ha valamitől 'félned' kell, hogy fájni fog, akkor javaslom: legyen az érzéstelenítés.

2011. dec. 12. 10:46
 5/19 anonim ***** válasza:
Ettől ne félj! Semmit nem fogsz érezni belőle. Nem is fogod tudni, hogy mikor mit csinálnak veled. Nyugodj meg! A császárnál semmi, de semmi rossz nem fog érni, és már olyan izgatott leszel, hogy lásd a picidet, hogy ezzel leszel elfoglalva, meglátod. Ez nem csak egy műtét, ekkor születik meg a gyermeked. Olyan szép nap lesz! :)
2011. dec. 12. 10:46
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Őt altatják, kedves válaszoló! És nem értek egyet a válaszoddal egyébként sem.
2011. dec. 12. 10:48
 7/19 anonim ***** válasza:
Ha altatnak, akkor utána teszik fel. Nekem volt spinális és altatásos is. A spinálisnál az érzéstelenítés előtt rakták fel, ami csak inkább kellemetlen volt, bár a fájások mellett bármi történhetett volna velem :)
2011. dec. 12. 11:31
 8/19 anonim ***** válasza:
Nekem érzéstelenítés nélkül raktak fel, nem fáj, de kellemetlen.
2011. dec. 12. 11:34
 9/19 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat.Es tenyleg ugy probalom az egeszet felfogni hogy vegre valahara lathatom a kis kincsemet.Koszonom megegyszer a megnyugtato valaszokat...
2011. dec. 12. 12:05
 10/19 anonim ***** válasza:
Én is féltem tőle, de egyáltalán nem fájt, csak egy kicsit kellemetlen, hogy ott nyúlkálnak. NE izgulj, én nagyon izgulós voltam mindig is, de a császár előtt (nekem is prog. volt) olyan nyugodt voltam, hogy vérnyomásmérésnél a nővérke 2x mért, mert nem hitte el az értéket.
2011. dec. 12. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!